Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg

Op deze pagina vindt u nieuws, het zorginkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg, contractinformatie, belangrijke formulieren en documenten en relevante veelgestelde vragen.
 

Zorginkoopbeleid

Met ons zorginkoopbeleid informeren wij u over wat u in het kader van de zorgcontractering van ons mag verwachten en wat wij van u als zorgaanbieder vragen.

Inkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 2024 (PDF)
Inkoopbeleid Huisartsenzorg en multidisciplinaire zorg 2023 (PDF)

Contractinformatie

In de week van 27 september wordt de overeenkomst via VECOZO naar huisartsen in de regio gestuurd. Mocht u de overeenkomst eerder willen ontvangen, dan kunt u vanaf 27 september contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een contract met Salland Zorgverzekeraar? Of heeft u een contract met ons, maar wilt u dit wijzigen of heeft u hier een vraag over? Neemt u dan contact met ons op.

Ondervindt u problemen met Salland Zorgverzekeraar rondom uw zorgcontract? Bespreek die dan bij voorkeur rechtstreeks met uw contactpersoon bij Salland, om zo tot een oplossing te komen. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Onafhankelijke Geschillencommissie voor Geschillenoplossing en -beslechting Zorgcontractering.

 

Veelgestelde vragen

Over Salland Zorgverzekeraar, het zorginkoopbeleid, het contract en hoe u ons kunt bereiken