Tips voor als je zwanger bent!

Blijf fit met een zwangerschapscursus!

Je bent zwanger en je wilt goed voorbereiden op de bevalling en het moeder-zijn. Een zwangerschapscursus helpt je om tijdens je zwangerschap fit te blijven. Bovendien krijg je veel informatie en tips over de bevalling. Vanuit onze aanvullende verzekeringen Plus en Top heb je recht op een maximumvergoeding voor een zwangerschapscursus.

Bevallen met minder pijn? Huur een TENS-apparaat

Een TENS-apparaat geeft door middel van elektroden kleine stroomstootjes waardoor je minder pijn ervaart. Onze aanvullende verzekering Top biedt een vergoeding voor de kosten van de huur van een TENS-apparaat.

Borstvoeding

Wil je je kindje borstvoeding geven? Dan kun je soms wel wat hulp gebruiken. Het geven van borstvoeding gaat namelijk niet altijd even makkelijk. Daarom bieden wij vanuit onze aanvullende verzekeringen Plus en Top een vergoeding voor advies en begeleiding bij borstvoeding door daarvoor aangewezen lactatiedeskundigen.

 

afbeelding

Speciaal voor jou!

 

Greetz

Ontwerp via greetz.nl een uniek geboortekaartje voor je kindje en ontvang een gratis proefdruk thuis. Helemaal naar wens? Greetz bewaart je proefdruk online, zodat je met één druk op de knop de echte bestelling kunt doen wanneer het grote moment daar is!

 

Lees meer

IKenIK

IKenIK.nl is de leukste en hipste online baby & kinderwinkel van Nederland. Een uitgebreid assortiment, snelle levertijden, een goede klantenservice en veel extra diensten, dat alles biedt IKenIK.nl.
 

Lees meer