Extra dekking voor mondzorg bij een ongeval; gratis

Extra dekking voor mondzorg bij Salland ZorgverzekeringenStel: u struikelt over een stoeprand en breekt een aantal tanden af. Vreselijk natuurlijk. Zeker als u erachter komt dat het herstellen van uw tanden in dit geval niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering. En vaak dekken tandartsverzekeringen deze kosten ook maar beperkt of helemaal niet.

 

"Dat doen wij anders"

 

In 2017 krijgt u een vergoeding voor mondzorg als gevolg van een ongeval, bij uw bestaande tandartsverzekering. En hier hoeft u bij ons niets extra’s voor te betalen.


Vergoeding ongevallenverzekering mondzorg

In 2017 kunt u voor maximaal twee ongevallen een vergoeding krijgen tot maximaal € 10.000,- per ongeval.

Hoe werkt het?

“Wij hebben deze ongevallenverzekering ondergebracht bij verzekeraar Chubb. De vergoeding krijgt u dus ook van Chubb en niet van ons. Ook het declaratieproces gaat iets anders dan u gewend bent.

Als uw tanden hersteld moeten worden na een ongeval, dan gaat u naar de tandarts. Hij stelt een behandelplan op en brengt een offerte uit. Vervolgens kunt u in Mijn Salland (onder het tabblad 'Declareren & Inzien') een formulier invullen, waarbij u het behandelplan en de offerte meestuurt.

Dit formulier gaat rechtstreeks naar Chubb, die het vervolgens beoordeelt. Krijgt u een akkoord van Chubb op de plannen, dan kunt u de behandeling ondergaan. Daarna is het belangrijk dat de tandarts dit niet rechtstreeks bij ons declareert.

U kunt de rekening zelf indienen bij Chubb. Vervolgens krijgt u een vergoeding voor de behandeling op uw IBAN gestort, waarmee u vervolgens de tandarts betaalt.”

 

Met onze Online Gemak korting heeft u al een basisverzekering voor €103,91. En misschien kunt u ook korting krijgen via uw werkgever of sportvereniging.
 

DIRECT PROFITEREN