• Home
  • Geld inzamelen voor je vereniging

Geld inzamelen vereniging: scoor met de Salland Clubactie

Én een goede zorgverzekering, én geld inzamelen voor  uw vereniging? Dat kan, met de zorgverzekering van Salland. Met onze Salland Clubactie krijgt u korting op uw premie, en uw sportclub krijgt een bedrag op de rekening gestort.

Hoe werkt de Salland Clubactie?

Sportclubs kunnen bij ons een collectief openen, waar hun leden zich in kunnen verzekeren. Als de leden dit doen, dan krijgt de club een bepaalde bedrag per verzekerde. En de leden krijgen korting op hun zorgverzekering. Deze korting geldt voor de basisverzekering, aanvullende verzekeringen én tandartsverzekeringen. U krijgt dus een goede zorgverzekering met een gunstige premie, en u kunt geld verdienen voor uw vereniging. Er doen al meer dan 100 clubs mee, dus de kans dat die van u erbij zit, is erg groot.
 

Doet mijn club mee?

 

Geld verdienen voor vereniging, nu extra aantrekkelijk
Dit jaar krijgt u de kans om nog meer geld te genereren voor uw vereniging. We houden namelijk een actie, waarbij we het bedrag voor nieuwe verzekerden verdubbelen als er 5% of meer verzekerden instromen in het collectief van de club. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Sluit u dan bij ons aan.

 

Genieten van de beste fysioverzekering en geld inzamelen vereniging

Helaas komen blessures vaak voor bij sporten, en dan is het fijn dat er fysiotherapeuten zijn om het herstel wat gemakkelijker te maken. Naast het mogelijk maken om geld in te zamelen voor uw vereniging proberen wij ook een handje te helpen door in al onze aanvullende verzekeringen een vergoeding voor fysiotherapie te bieden. Daarnaast hanteren wij een soort ‘twee is één’ principe. U krijgt vanuit uw aanvullende verzekering een vergoeding voor een aantal  ‘zittingen’. In de Extra krijgt u er bijvoorbeeld 9. Maar wij zien sommige behandelingsvormen als een halve zitting (de screening, een telefonische behandeling, groepsbehandelingen etc.). Dit betekent dus dat u misschien wel 12, of zelfs 18 behandelingen kunt ondergaan voor de vergoeding vanuit de Extra.

 

En heeft u een jaar geen fysiotherapie nodig? Dan kunt u bij ons een deel van de behandelingen meenemen naar het volgende jaar.