’s Avonds en in het weekend naar de fysio

Ook in 's avonds en in het weekend naar de fysio. Hart voor goede zorg, Salland ZorgverzekeringenAls u een gezin heeft, fulltime werkt of veel activiteiten onderneemt, dan kan het wel eens lastig zijn om daar nog een doktersbezoek tussendoor te plannen. Daarom kunt u bij sommige huisartsen ook in het weekend of ’s avonds terecht.

 

"Maar wij doen graag meer voor onze verzekerden."

 

Daarom zijn wij gesprekken aangegaan met andere zorgverleners over het verruimen van hun openingstijden. En we zijn begonnen met fysio- en oefentherapie.


Start in Salland

Een aantal fysio- en oefentherapeuten in Salland heeft aangegeven dat ze graag meewerken en ook in het weekend en/of ’s avonds behandelingen willen doen. Daarom kunt u vanaf 2017 ook een fysiotherapie- of oefentherapiebehandeling ondergaan, zonder dat u hier vrij voor hoeft te vragen op uw werk. In onze zorgzoeker kunt u zien welke fysio- en oefentherapeuten deze service aanbieden.

En ondertussen doen wij ons best om dit lijstje steeds langer te maken en aan te vullen met andere zorgverleners.

 

Met onze Online Gemak korting heeft u al een basisverzekering voor €103,91. En misschien kunt u ook korting krijgen via uw werkgever of sportvereniging.

 

DIRECT PROFITEREN