Extra's in 2017

Bekijk onze extra producten
 

Wij zijn continu op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Niet alleen in vergoedingen en contracten die wij sluiten, maar zeker ook in extra’s die u kunt gebruiken om een optimale gezondheid te krijgen of behouden. In 2017 kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onderstaande extra’s.


Extra dekking voor mondzorg bij een ongeval; gratis


In 2017 bieden wij een dekking voor mondzorg als gevolg van een ongeval. Deze dekking krijgt u naast uw bestaande tandartsverzekering. En u hoeft er niets extra’s voor te betalen. Per kalenderjaar heeft u recht op een vergoeding voor maximaal twee ongevallen en maximaal € 10.000,- per ongeval.
 

MEER INFORMATIE


Ook ’s avonds en in het weekend naar de fysio


Wij hebben afspraken gemaakt met een aantal fysio- en oefentherapiepraktijken in Salland, waardoor u daar in 2017 ook ’s avonds en in het weekend terecht kunt. In onze Zorgzoeker ziet u welke praktijken hier al bij zijn aangesloten.
 

MEER INFORMATIE


Fysiotherapiebehandelingen meenemen naar het volgende jaarNeem fysiotherapiebehandelingen mee naar 2018


In 2017 kunt u ‘sparen’ voor extra fysio- en oefentherapiebehandelingen. Heeft u een aanvullende verzekering en gebruikt u in 2017 geen fysio- of oefentherapie? Dan kunt u een aantal zittingen meenemen naar 2018.
 

MEER INFORMATIE


ZorgGids: uw persoonlijke wegwijzer voor zorg in Salland


De zorg kan erg complex zijn. Heeft u bijvoorbeeld vragen over een bepaalde operatie of wilt u weten waar u moet zijn voor een behandeling? Dan kunt u vanaf 2017 bij onze ZorgGids terecht; één persoon die weet waar u moet zijn en waar u rekening mee moet houden.
 

MEER INFORMATIE