Zorgpremie 2023: wat betaalt u voor onze basisverzekering?

Benieuwd naar de zorgpremie 2023 van Salland Zorgverzekeringen? Op Salland.nl leest u alles over onze basisverzekering, premie en meer.
Direct aanmelden bij Salland
Vrouw eet een appel
Vrouw eet een appel
Benieuwd naar de zorgpremie 2023 van Salland Zorgverzekeringen? Op Salland.nl leest u alles over onze basisverzekering, premie en meer.
Direct aanmelden bij Salland

Zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

Wij zijn een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk en bieden u elk jaar een betaalbare premie. Een deel van de maandelijkse zorgpremies investeren wij direct terug in zorg in de regio Salland. U kunt een zorgverzekering afsluiten bij Salland als u woont in Overijssel of Gelderland. U heeft bij ons ruime, landelijke keuze uit zorgverleners. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag meer.

Salland Zorgverzekeringen; wie zijn wij?

Als regionale zorgverzekeraar geloven wij in een zorgzame samenleving waarin mensen oprecht aandacht en tijd voor elkaar maken. Kortom: zorg voor elkaar. Door het opzetten en omarmen van regionale initiatieven dragen wij bij aan een gezond en gelukkig leven. Maar bovenal bieden wij de juiste zorg op de juiste plek. Eén van de voordelen die wij onze verzekerden bieden, is de service van onze ZorgGids Bianca. U kunt al uw zorgvragen aan haar stellen, waarna zij u zo snel mogelijk begeleidt naar passende zorg. Toegankelijk en persoonlijk; typisch ‘zorg op z’n Sallands’.

Regionale projecten en initiatieven

Wij ondersteunen en initiëren graag mooie, regionale projecten op het gebied van zorg, gezondheid en sociale cohesie. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld het project ‘Sociale benadering dementie’. Dankzij dit project kunnen mensen met dementie weer deelnemen aan de maatschappij. Zo worden zij bijvoorbeeld opgehaald voor een kappersbeurt in een salon in plaats van thuis geknipt te worden.

Verder steken wij jaarlijks de handen uit de mouwen voor ‘Salland Helpt’. Bij regionale sportclubs doen wij verschillende soorten vrijwilligerswerk. Deze sportverenigingen zijn aangesloten bij de Salland Clubactie. Hun leden kunnen met korting een collectieve verzekering bij ons afsluiten en wij geven hun club een financieel steuntje in de rug.

Welke zorgpolis 2023 sluit ik af?

Alle afspraken en vergoedingen voor 2021 vindt u op onze website. De inhoud van de basisverzekering is grotendeels bij iedere zorgverzekeraar gelijk. De zorgpremies 2023 en aanvullende verzekeringen verschillen wel per verzekeraar. Ook de service en hoogte van vergoedingen verschilt soms. Ook wij passen jaarlijks onze diensten en producten aan. De meest actuele informatie over de wijzigingen basisverzekering 2021 en de zorgpremie 2023 vindt u altijd op onze website.

Zorgpremie 2023 voor de aanvullende verzekeringen

Ook dit jaar kunt u bij ons kiezen uit 4 algemeen aanvullende verzekeringen, namelijk Start, Plus, Extra en Top. Kinderen zijn gratis meeverzekerd volgens het hoogste pakket van een ouder. Een aanvullende zorgverzekering afsluiten kan verstandig zijn als u bijvoorbeeld vaak naar de fysiotherapeut gaat. Ook voor een vergoeding van anticonceptie en bepaalde geneesmiddelen kan het lonen om een extra verzekering te kiezen. Kies het pakket dat past bij de behoefte van u en uw gezin.

Meer over onze aanvullende verzekeringen

Extra tandartsverzekering

Naast de algemene aanvullende verzekeringen kunt u bij ons ook een extra tandartsverzekering afsluiten. U heeft de keuze uit TandExtra, TandPlus en TandTop. Een beugel voor uw kind valt bijvoorbeeld onder de dekking van onze tandartsverzekeringen. Bekijk ook eens onze handige productvergelijker en zie in één oogopslag welke aanvullende verzekering en vergoedingen bij uw wensen passen.

Meer over onze tandartsverzekeringen

Overstappen van zorgverzekeraar

Denkt u erover te veranderen van zorgverzekeraar? Wij verwelkomen u graag als verzekerde bij Salland. U kunt elk jaar een andere polis afsluiten. Wanneer u zich nu inschrijft bij ons, bent u dus vanaf 2023 bij ons verzekerd. 

Bespaar tot wel  €25,- per maand op de zorgpremie

U kunt de premie voor de basisverzekering verlagen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Wanneer u dan zorgkosten maakt, betaalt u tot € 385,- per jaar wettelijk verplicht eigen risico en daarbovenop uw vrijwillig gekozen eigen risico. In de tabel Vrijwillig eigen risico ziet u het totale eigen risico per gekozen korting.