Premie zorgverzekering 2021Zorgpremie 2021


Wij maken elk jaar uiterlijk op 12 november de premie voor volgend jaar bekend. Wij proberen deze premie altijd zo betaalbaar mogelijk te houden. Verwacht je weinig zorgkosten te maken in 2021? Mogelijk is een maximaal eigen risico van €885,- dan interessant. Hiermee bespaar je 25 euro per maand op de premie voor je zorgverzekering. Deze is dan €98, 90 per maand in plaats van €123,90.

 

Meer over eigen risico

 

Een basis zorgverzekering is voor iedereen die in Nederland woont of werkt verplicht. Wij accepteren iedereen voor deze verzekering; we selecteren niet op risico of leeftijd. De inhoud van de basisverzekering wordt elk jaar bepaald door de Rijksoverheid en deze is voor iedereen gelijk. Voor de zorgverzekering betaalt u premie, ook in 2021. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen premie te betalen.

Onze basisverzekering is een naturapolis

U bent vrij om te kiezen bij welke zorgverzekeraar u een polis afsluit. Salland Zorgverzekeringen richt zich volledig op inwoners uit Overijssel en Gelderland. Dit geeft ons de mogelijkheid om heldere afspraken te maken met de zorgverleners uit de regio. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van zorg hoog houden en de premie voor de zorgverzekering in 2021 zo betaalbaar mogelijk. U kunt met deze zorgverzekering natuurlijk wel bij zorgverleners in heel Nederland terecht als u zorg nodig heeft.

 

Onze basisverzekering is een naturapolis. Dat betekent dat wij contracten sluiten met zorgverleners. Als u naar zo’n ‘gecontracteerde zorgverlener’ gaat, krijgt u de kosten vrijwel altijd volledig vergoed. Bij een ongecontracteerde zorgverlener heeft u te maken met maximum tarieven. Bij ons liggen die erg hoog: wij vergoeden 90% van het gemiddelde tarief dat wij betalen aan gecontracteerde zorgverleners (behalve bij wijkverpleging).

 

BEREKEN UW PREMIE

Zorgverzekering 2021 afsluiten

Weet u al voor welke zorgverzekeraar u kiest volgend jaar? Of wilt u misschien eerst nog zorgverzekeringen vergelijken? Als u kiest voor Salland Zorgverzekeringen, kiest u voor een regionale speler waarbij persoonlijk contact nog heel normaal is. Natuurlijk kunt u bij ons ook zelf uw zaken regelen, veelal online:

 

  • Facturen declareren
  • Gegevens inzien en wijzigen
  • Verschillende soorten zorg aanvragen

 

ZORGVERZEKERING AFSLUITEN

Een complete zorgverzekering; kies uw aanvulling

Een basisverzekering dekt niet alle zorg. Bijvoorbeeld bepaalde fysiotherapiebehandelingen voor uzelf of een beugel voor uw kind onder de 18 jaar. Dergelijke vergoedingen vallen buiten de basisverzekering.

Bij Salland Zorgverzekeringen kunt u de basisverzekering aanvullen. U kiest zelf welke aanvulling u wilt en welke vergoedingen passen bij de behoefte van u en uw gezin. U heeft de keuze uit maar liefst 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Deze kunt u samen afsluiten, of los van elkaar. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvulling van de ouders.

Start

Ideaal als u weinig tot geen gebruik maakt van zorg, maar wel wat extra zekerheid en vergoedingen wenst.

Extra

Biedt ruime vergoedingen voor de meest gebruikte zorgsoorten.

Plus

De ideale verzekering met ruime vergoedingen voor mensen die graag willen weten waar ze aan toe zijn.

Top

Uitgebreide vergoedingen voor mensen die niet van verrassingen houden of regelmatig gebruik maken van zorg.

 

BEKIJK ONZE AANVULLENDE VERZEKERINGEN

 

Naast de aanvullende verzekeringen bieden wij ook nog 3 tandartsverzekeringen.

TandExtra

Gaat u alleen naar de tandarts voor controle of heeft u af en toe een gaatje? Dan is deze aanvulling perfect!

TandPlus

Extra zekerheid met de aantrekkelijke vergoedingen.

TandTop

Ruime vergoedingen van uw eigen tandartskosten of de beugel van uw kind.

 

MEER INFORMATIE OVER TANDARTSVERZEKERINGEN

Wilt u ook een betaalbare premie zorgverzekering 2021?

Wilt u ook gebruik maken van goede service, ruime zorgkeuze en aantrekkelijke vergoedingen van zorgkosten? Een zorgverzekering van Salland biedt dat en zoveel meer! Samen kunnen we echt iets betekenen in de regio. Hoe meer inwoners zich aansluiten, des te meer we gedaan krijgen. Wilt u een betaalbare premie voor de zorgverzekering in 2021? Spreken onze waarden en normen u aan? Woont u binnen Gelderland of Overijssel? Sluit u dan aan bij Salland Zorgverzekeringen. Een overstap is zo geregeld en wij zeggen uw huidige zorgverzekering op.

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING 2021

Scoor voor uw club!

Wist u al dat u met het afsluiten van een zorgverzekering een geldbedrag kunt scoren voor uw club? Door mee te doen aan de Salland Clubactie krijgen sportclubs in de regio een bedrag per lid van de club dat zich bij ons verzekert. Dit kunnen wij doen, omdat we een regionale verzekeraar zijn. We hebben hierdoor een kleiner werkgebied waar we een groot verschil kunnen maken.

 

Doet uw club ook mee aan de Salland Clubactie? Sluit u dan via de vereniging bij ons aan. Dan krijgt u korting op de premie zorgverzekering 2021 en uw club verdient een mooi bedrag voor in de kas.

 

ZOEK MIJN CLUB