• Home
 • Uw zorgverzekering voor 2020 kiezen? Salland Zorgverzekeringen

Zorgverzekering kiezen in 2020

Overweegt u een ander pakket of wilt u een nieuwe zorgverzekering kiezen in 2020? Wij helpen graag.

Welke zorg past bij u?

Bent u nog tevreden over de huidige samenstelling van uw zorgpakket of bent u van plan om een nieuwe zorgverzekering te kiezen in 2020? Het is altijd goed om uw huidige ziektekostenverzekering eens goed onder de loep te nemen. Vaak voldoet het nog, maar zorgbehoeften kunnen veranderen. Een aanvullende verzekering kan uitkomst bieden, maar soms is een zorgverzekering bij een andere aanbieder beter afgestemd op uw wensen en behoeften.

De beste naturapolis van Nederland!

Wij zijn een regionale zorgverzekeraar en staan klaar voor inwoners van Gelderland en Overijssel.
Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg in de buurt. Daarom maken wij afspraken met bijna alle zorgverleners in de regio.


Dat geeft ons de kans om met ze samen te werken om de zorg in de regio, die al erg goed is, nóg verder te verbeteren. Wij doen dit onder het motto ‘zorg op z’n Sallands’. Inmiddels hebben we al met meer dan 90% van de zorgverleners in de regio Salland afspraken gemaakt en we bieden dan ook de beste naturapolis van heel Nederland! En uw kinderen? Die zijn tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd!

Een zorgverzekering kiezen, waar let u op?

 • De zorgpremie
  Natuurlijk kijkt u naar de premie van de zorgverzekering. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede zorg in de regio. Daarom selecteren wij niet op leeftijd of gezondheid, en is de premie van de basisverzekering in 2020 zeer scherp en voor iedereen gelijk.

   
 • Aanvullende verzekeringen

  Een basisverzekering vergoedt niet alle ziektekosten. Wilt u extra zekerheid, dan kunt u kiezen uit een aanvullende verzekering. Wij bieden maar liefst vier aanvullingen, voorzien van ruime vergoedingen. Hierdoor kunt u nagenoeg een zorgverzekering op maat kiezen.
   

 • Een losse tandartsverzekering
  Wij bieden u drie verschillende tandartsverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Deze kunt u los afsluiten naast de basisverzekering. Bijna alle behandelingen en techniekkosten worden vergoed.

   

 • Regionaal voordeel

  Wij ondersteunen diverse projecten in de regio en werken nauw samen met zorgverleners, bedrijven en sportclubs. Sluit u een collectieve zorgverzekering af, bijvoorbeeld via uw sportvereniging? Dan levert u dat premievoordeel op!

Een passende zorgverzekering kiezen, een goed gevoel

Naast de premie en vergoedingen, speelt ook het gevoel dat u heeft bij een verzekeraar mee. Wij staan als regionale zorgverzekeraar dicht bij onze verzekerden. Graag zetten wij ons in voor wat u van belang is in de zorg. Wij kennen geen winstoogmerk en zelfs 96% van de zorgpremie gaat weer terug naar de zorg. Wij bieden ruime keuzevrijheid en voor zorg uit de basisverzekering kunt u dan ook bij 100% van de ziekenhuizen en huisartsen terecht.


Heeft u vragen over het kiezen van de juiste zorgverzekering of wilt u in contact komen met een van de medewerkers? Bel dan met nummer 0570) 68 74 84. Wij staan u graag te woord.