• Home
  • Zorgpremie 2020

Zorgpremie 2020 van Salland Zorgverzekeringen


Zorgpremie 2020

 

Onze regionale zorgverzekering biedt ruime zorgkeuze en een scherpe zorgpremie in 2020.

Goede zorg, dicht bij huis

Bent u woonachtig in Overijssel of Gelderland? Dan biedt Salland Zorgverzekeringen u een kwalitatieve regionale  ziektekostenverzekering. Door de nauwe samenwerking met plaatselijke zorgverleners kunnen we duidelijke afspraken maken over kwaliteit en zorgkosten. Inmiddels hebben we met meer dan 90% van de zorgaanbieders in de regio afspraken gemaakt. Salland kent geen winstoogmerk en investeert het grootste deel van de zorgpremie in 2020 weer in regionale zorgverbetering. Woont u in de regio en bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Kies dan voor Salland.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Eén basisverzekering, één zorgpremie

Iedereen heeft recht op goede, betaalbare zorg. Of u nu jong of oud bent, een hoog- of een laag inkomen heeft. Om die reden is de zorgpremie in 2020 voor de Salland basisverzekering voor iedereen gelijk. Alle mensen zijn welkom en we letten hierbij niet op leeftijd of gezondheid. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat kwalitatieve zorg voor iedereen in de regio toegankelijk is. Onze basisverzekering is een naturaverzekering en geeft ruime zorgkeuze. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

 

MEER INFORMATIE OVER DE BASISVERZEKERING

 

Een zorgverzekering op maat

Een aantrekkelijke zorgpremie in 2020 en ruime vergoedingen. Welk pakket kiest u?

 

Bij Salland Zorgverzekeringen krijgt u een goede zorgpremie in 2019!

Basisverzekering

Een basisverzekering is verplicht voor iedereen. Bij Salland betalen alle verzekerden een gelijke premie. Als de basisverzekering niet alle zorgbehoeften dekt, kunt u deze aanvullen. Hierbij kunt u kiezen uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen.

 

MEER INFORMATIE 

Vijf aanvullende verzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

Vier aanvullende verzekeringen

Wordt niet alle zorg gedekt door de basisverzekering? Kies dan voor extra zekerheid en vergoedingen; vul de basisverzekering aan. U heeft de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen genaamd Start, Extra, Plus en Top. Kies het pakket dat past bij de behoefte van u en uw gezin. 

 

Start

Extra

Plus

Top
 

Kies de verzekering die past bij de behoefte van u en uw gezin.


 

 

Drie tandartsverzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

Drie tandartsverzekeringen

Een tandartsverzekering kunt u los afsluiten, naast onze basisverzekering. U heeft de keuze uit TandExtra, TandPlus en TandTop. Bekijk ook eens onze handige productvergelijker [WvdZ1] en zie in één oogopslag welke aanvullende verzekering en vergoedingen in 2020 bij uw wensen passen.

 

TandExtra

TandPlus

TandTop

 

PRODUCTVERGELIJKER


 

Verlagen van de zorgpremie in 2020

Salland Zorgverzekeringen biedt de mogelijkheid om de nieuwe zorgpremie in 2020 te verlagen. Zo hebben we met vele werkgevers en sportclubs in de regio afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Heeft uw vereniging of werkgever afspraken gemaakt? Dan geniet u van premiekorting op de aanvullende én tandartsverzekering.


Daarnaast kunt u premiekorting ontvangen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dit vrijwillig eigen risico komt dan bovenop het verplicht eigen risico.


Meer informatie over het eigen risico.

 

Vrijwillig eigen risico

(per jaar)

Premie basisverzekering

(per maand)

Premiekorting

(per maand)
geen €113,90 geen
€100,- €110,90 €3,-
€200,- €107,90 €6,-
€300,- €104,90 €9,-
€400,- €101,90 €12,-
€500,- €96,40 €17,50

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Overstappen naar Salland Zorgverzekeringen

Medio november maken zorgverzekeraars nieuwe premies en pakketten bekend. Een mooi moment om uw huidige zorgverzekering eens onder de loep te nemen en te vergelijken met andere aanbieders. Bent u woonachtig in Olst-Wijhe, Rijssen-Holten of elders in Gelderland / Overijssel- en op zoek naar een kwalitatieve zorgverzekering? Bekijk dan de regionale zorgpolis van Salland. Onze zorgverzekering biedt zeer ruime zorgkeuze, een aantrekkelijke premie én ondersteunt regionale projecten, ook bij u in de buurt. Overstappen naar een zorgverzekering in 2020 van Salland biedt vele voordelen.

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING 2020

 

Veelgestelde vragen over de zorgpremie

De zorgpremie van uw ziektekostenverzekering kunt u per maand betalen. Dit kan via een factuur of automatische incasso. Uw gewenste betalingswijze kunt u via Mijn Salland aangeven. 

Meer informatie over de kosten van de zorgverzekering & betalen

Indien u moeite heeft met het betalen van de zorgpremie van uw ziektekostenverzekering, dan kunt u een betalingsregeling aanvragen. Via een betalingsregeling kunt u in termijnen betalen en voorkomt een grote achterstand.

Meer informatie over de betalingsregeling voor de zorgverzekering.

In samenwerking met diverse gemeentes in Overijssel en Gelderland hebben we de gemeentepolis ontwikkeld. De gemeente zorgverzekering is speciaal voor mensen met een beperkt inkomen.
De zorgverzekering zorgt voor ruime vergoedingen waar de gemeente aan mee betaalt. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd. Voor de gemeente zorgpolis werkt Salland samen met:
 

  • De gemeente Olst-Wijhe
  • De gemeente Rijssen-Holten
  • De gemeente Berkelland
  • De gemeente Deventer
  • De gemeente Hellendoorn
  • De gemeente Lochem
  • De gemeente Raalte
  • De gemeente Voorst
  • De gemeente Zwolle

Verder hebben we met veel bedrijven en clubs in de regio afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Het afsluiten van een collectieve zorgverzekering biedt korting op de premie voor de aanvullende verzekering en tandartsverzekering.

Zorgverzekeraar Salland heeft geen winstoogmerk. Een klein gedeelte van de premie wordt gebruikt voor kosten van ICT, het pand en personeel. Ruim 96% van de premie gaat terug naar de zorg in de regio.
 

De zorg in de buurt is goed maar kan altijd beter. Samen met zorgverleners gebruiken we het geld om de samenwerking te intensiveren. Hierdoor kunnen we de zorg nog beter maken en wachttijden verkleinen. Oog hebben voor elkaar en elkaar helpen.