Premie zorgverzekering 2020


Wij kennen geen selectie op leeftijd of gezondheid en bieden een scherpe premie voor de zorgverzekering in 2020.

Goede zorg, dicht bij huis

Een basis zorgverzekering is voor iedereen in Nederland verplicht. De inhoud wordt jaarlijks door de Rijksoverheid bepaald en is voor iedereen gelijk. Voor de zorgverzekering betaalt u premie, ook in 2020. Kinderen tot 18 jaar hoeven echter geen premie te betalen.
U bent vrij om te kiezen bij welke zorgverzekeraar u een polis afsluit. Salland Zorgverzekeringen richt zich volledig op inwoners uit Overijssel en Gelderland. Dit geeft ons de mogelijkheid om heldere afspraken te maken met de zorgverleners uit de regio. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van zorg hoog houden en de premie voor de zorgverzekering in 2020 zo scherp mogelijk neerzetten.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?

Onze basisverzekering is een naturapolis

Salland Zorgverzekeringen biedt een provinciale zorgverzekering op basis van natura. We hebben afspraken gemaakt met meer dan 90% van de zorgverleners in de regio. Dit houdt in dat u vrijwel iedere zorgverlener naar keuze kunt bezoeken. Kiest u voor een arts of praktijk waar geen afspraken mee gemaakt zijn? Dan vergoeden wij maximaal 90% van het gemiddelde tarief van gecontracteerde zorgverleners.

Salland kent geen selectie op gezondheid of leeftijd. Ook is er geen winstoogmerk. Ruim 96% van de zorgverzekering premie 2020 wordt weer geherinvesteerd in ziekenhuizen, verpleegcentra, ook bij u in de buurt. Zo kunnen we samen de kwaliteit verbeteren.

 

MEER INFORMATIE OVER DE BASISVERZEKERING

 

 

Wat verandert er in de zorgverzekering 2019?

Een complete zorgverzekering, kies uw aanvulling

Een basisverzekering dekt niet alle zorg. Bijvoorbeeld een fysiotherapiebehandeling voor uzelf of orthodontie voor uw kind. Dergelijke vergoedingen vallen buiten de basisverzekering.

Bij Salland Zorgverzekeringen kunt u de basisverzekering aanvullen. U kiest zelf welke aanvulling wenselijk is en welke vergoedingen passen bij de behoefte van u en uw gezin. U heeft de keuze uit maar liefst 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen. Deze kunt u samen afsluiten, of los van elkaar. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd voor de meest uitgebreide aanvulling van de ouders.

 

Start
 Ideaal als u weinig tot geen gebruik maakt van zorg maakt maar wel wat extra zekerheid en vergoedingen wenst.

 

Extra
Biedt ruime vergoedingen voor belangrijke zorg tegen een scherpe premie.

 

Plus
De ideale verzekering met ruime vergoedingen voor gezinnen.

 

Top
Uitgebreide vergoedingen voor mensen die niet van verrassingen houden of regelmatig gebruik maken van zorg.

 

MEER INFORMATIE OVER AANVULLENDE VERZEKERINGEN

 

 

Tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

 

TandExtra
Gaat u alleen naar de tandarts voor controle of heeft u af en toe een gaatje? Dan is deze aanvulling perfect!


TandPlus
Extra zekerheid met de aantrekkelijke vergoedingen van de TandPlus tandverzekering.


TandTop
Ruime vergoedingen van uw eigen tandartskosten of de beugel van uw kind

 

 

MEER INFORMATIE OVER TANDARTSVERZEKERINGEN

 

 

Korting op de zorgverzekering premie 2020


Als regionale zorgverzekeraar hebben we met veel werkgevers en sportclubs goede afspraken gemaakt. Dat heeft als voordeel dat u als verzekerde profiteert van korting op de aanvullende zorgverzekering premie in 2020. Collectiviteitskorting voor u en uw gezin kan flink oplopen. Wilt u weten of uw werkgever of sportvereniging ook afspraken heeft gemaakt? Vul een collectiviteitsnummer in of zoek op de naam van uw bedrijf of club en bereken uw voordeel.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Ook genieten van een Salland zorgverzekering in 2020?


Wilt u ook genieten van goede service, ruime zorgkeuze en aantrekkelijke vergoedingen van zorgkosten? Een zorgverzekering van Salland biedt dat en zoveel meer! Samen kunnen we echt iets betekenen in de regio. Hoe meer inwoners zich aansluiten, des te meer we gedaan krijgen. Wilt u genieten van een aantrekkelijke premie voor de zorgverzekering in 2020? Spreken onze waarden en normen u aan? Woont u in de regio, bijvoorbeeld in Rijssen-Holten, Deventer, Olst-Wijhe of een andere gemeente binnen Gelderland of Overijssel?
Sluit u dan aan bij Salland Zorgverzekeringen. Een overstap is zo geregeld. Wij nemen het opzeggen van uw huidige zorgverzekering uit handen.

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING 2020

 

Veelgestelde vragen over de premie voor de zorgverzekering

Bij een naturapolis maakt de zorgverzekeraar afspraken met zorgverleners. Afspraken over kwaliteit en prijs van zorg.

 

Door het afsluiten van een contract valt de zorgpremie van een naturapolis veelal lager uit dan bij een restitutiepolis. Bovendien stuurt de zorgverlener de factuur rechtstreeks naar ons; u hoeft dus geen bedrag voor te schieten of te declareren.


U kunt terecht bij alle huisartsen en ziekenhuizen in Nederland. Verder hebben wij met ruim 90% van de overige zorgverleners in de regio afspraken gemaakt, u kunt dus bijna altijd naar de zorgverlener van uw keuze.

Gebruik de Salland Zorgzoeker om de juiste zorgverlener te vinden. Ook kunt u bellen met onze Zorgadvieslijn: (0570) 68 74 70.

De premie van uw zorgpolis kunt u per maand betalen. Dit kan via een factuur of automatische incasso. Uw gewenste betalingswijze kunt u via Mijn Salland aangeven. 
Meer informatie over de kosten van de zorgverzekering & betalen

Jazeker. Persoonlijk contact is altijd mogelijk.
U bent tijdens kantooruren welkom in Deventer. Ons kantoor bevindt zich aan de Munsterstraat nummer 7.
Ook in Holten en Twello kunt u bij ons terecht tijdens de zogenaamde spreekuren. Een afspraak maken is niet nodig.
 

Spreekuur Holten
Kulturhus Holten, locatie Tuinstraat
Tuinstraat 2, 7451 EX Holten

Spreekuur: iedere dinsdag van 9.00 uur tot 11.30 uur.

 

Spreekuur Twello
Kulturhus Jachtlust in Twello
Jachtlustplein 11, 7391 BW Twello

 

Spreekuren: iedere dinsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Heeft u liever dat we bij u langskomen? Geen probleem. Een afspraak voor een huisbezoek maakt u telefonisch via (0570) 68 74 84.

Nee. De premie voor de basisverzekering in 2020 is voor iedereen gelijk. Wij letten hierbij niet op leeftijd, gezondheid of zorgbehoefte.