Overstappen zorgverzekering 2019

Basispremie zorgverzekering 2020


Regionaal voordeel en een scherpe basispremie voor de zorgverzekering in 2020!

Zorgverzekering voor jong en oud

Wij bieden een regionale ziektekostenverzekering die beschikbaar is voor iedereen in Gelderland en Overijssel. Inmiddels hebben we met meer dan 90% van de zorgverleners uit de regio Salland goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs van zorg. Hierdoor kunnen we u de beste naturapolis in Nederland bieden! Naast een scherpe basispremie voor de zorgverzekering in 2020 bieden wij meer voordelen voor onze verzekerden én steunen we lokale projecten en initiatieven. Wij berekenen geen winstopslag door in de zorgpremie en iedereen in de regio is welkom; er is geen selectie op leeftijd of gezondheid voor het afsluiten van een basis ziektekostenverzekering.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Salland ziektekostenverzekering


Onze ziektekostenverzekering bevat de verplichte basisverzekering die u desgewenst kunt aanvullen naar eigen inzicht. Hierbij heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen en/ of drie tandartsverzekeringen. De premie van de ziektekostenverzekering in 2020 is afhankelijk van de door u gekozen samenstelling.

 


Bij Salland Zorgverzekeringen krijgt u een goede zorgpremie in 2019!


De basisverzekering, verplicht voor iedereen


De inhoud van de basisverzekering wordt door de Rijksoverheid samengesteld. Deze is voor iedereen gelijk en zorgt voor een vergoeding van de meest noodzakelijke zorg. Onze basisverzekering betreft een naturapolis. We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van de zorgaanbieders in de Salland regio. Hierdoor kunnen we de basispremie van de zorgverzekering in 2020 zo laag mogelijk houden. Meer informatie over de basisverzekering.


 

 

Vijf aanvullende verzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen


Vier aanvullende zorgverzekeringen


Vanuit de basisverzekering krijgt u niet alle zorg vergoed die u misschien nodig hebt, zoals een bezoek aan de fysiotherapeut of een vergoeding voor alternatieve behandelingen. Een aanvulling op de basisverzekering kan een oplossing bieden. Wij hebben vier aanvullende verzekeringen met diverse vergoedingen. Kies datgene dat past bij uw wensen en maak de ziektekostenverzekering compleet. Meer informatie over de aanvullende verzekeringen.


 

 

Drie tandartsverzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen


Drie aanvullende tandartsverzekeringen


Kinderen tot 18 jaar krijgen vanuit de basisverzekering een vergoeding van reguliere tandartskosten. Volwassenen echter niet. Wilt u eventueel gemaakte tandartskosten wel terug krijgen? Kies dan één van de drie aanvullende tandartsverzekeringen. Ook handig bij orthodontie voor uw dochter of zoon; een beugel valt namelijk buiten het basispakket. Meer informatie over de tandartsverzekeringen.

 

Salland basispremie zorgverzekeringen 2020

De basisverzekering is verplicht voor iedereen in Nederland. De inhoud wordt bepaald door de Rijksoverheid en verandert jaarlijks. Op de derde dinsdag in september, Prinsjesdag, maakt de regering de nieuwe vergoedingen bekend.
Vervolgens bekijken de zorgverzekeraars de inhoud, voorwaarden en vergoedingen van de zorgverzekeringen en bepalen zij de nieuwe premies. Wijzigingen kunnen ervoor zorgen dat uw huidige pakket niet meer past bij uw wensen, eisen en zorgbehoeften. U kunt uw pakket aanpassen of kiezen voor een andere zorgverzekeraar en overstappen van zorgverzekering in 2020.

 

Verlagen van de basispremie voor de zorgverzekering in 2020

Voor de basisverzekering en eventuele aanvullingen betaalt u een maandelijkse premie. Wij bieden u de mogelijkheid om de basispremie voor de zorgverzekering in 2020 te verlagen. Dit kan op twee manieren:

1) Premiekorting bij een vrijwillig eigen risico
Naast het verplicht eigen risico kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit het basispakket. Een aantrekkelijke keuze als u weinig zorgkosten verwacht.
Meer informatie over het  vrijwillig eigen risico.

 

2) Premiekorting via een collectiviteit
Wij hebben met vele sportclubs en werkgevers in de regio afspraken gemaakt over een collectieve verzekering. Tijdens de premieberekening kunt u een collectiviteitsnummer invoeren of zoeken op de naam van uw sportvereniging of werkgever.
Uw premievoordeel kan flink oplopen. 
Meer informatie over collectieve korting.

 

BEREKEN UW PREMIE