• Home
 • Zorgverzekering 2019 kiezen

Zorgverzekering 2019

Bent u nog tevreden over uw zorgverzekering of bent u van plan een nieuwe te kiezen in 2019? Het is altijd goed om uw huidige ziektekostenverzekering eens onder de loep te nemen. Voldoet uw pakket nog aan al uw wensen en eisen, of is het moment gekomen om van zorgverzekeraar te wisselen? Of vraagt u zich nog af “welke zorgverzekering past bij mij in 2019?

De beste naturapolis van Nederland!

Wij zijn een regionale zorgverzekeraar die zich met name richt op de gemeenten Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Voorst, Berkeland en Hellendoorn. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg in de buurt. Daarom maken wij zoveel mogelijk persoonlijk afspraken met zorgverleners.

 

Dat geeft ons de kans om met ze samen te werken om de zorg in de regio, die al erg goed is, nóg verder te verbeteren. Wij doen dit onder het motto ‘hart voor goede zorg’. Inmiddels hebben we al meer dan 90% van de zorgverleners afspraken gemaakt en bieden dan ook de beste naturapolis van heel Nederland! En uw kinderen? Die zijn tot  hun 18e jaar gratis meeverzekerd!

Een zorgverzekering kiezen, waar let u op?

 • De premie
  Natuurlijk kijkt u naar de premie van de basisverzekering. Deze wordt immers elk jaar opnieuw vastgesteld door zorgverzekeraars. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede zorg in de regio en een passende zorgverzekering mag kiezen. Daarom selecteren wij niet op leeftijd of gezondheid, en is de premie van de basisverzekering in 2018 voor iedereen gelijk.
   
 • De vergoedingen
  De vergoedingen die u krijgt, kunnen ook meewegen in uw keuze voor een nieuwe zorgverzekering. Soms biedt de basisverzekering niet voldoende. Bij ons kunt kiezen om de basisverzekering aan te vullen. Wij hebben alle vergoedingen verzameld in een handig overzicht, zodat u de verschillende aanvullende verzekeringen gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.
Basisverzekering Aanvullende verzekeringen Tandartsverzekeringen
voor  101,50 vanaf  5,85 vanaf  11,-
 
 • Start
 • Compact
 • Extra
 • Plus
 • Top
 • TandExtra
 • TandPlus
 • TandTop
Meer informatie Meer informatie Meer informatie

Korting op de zorgverzekering

Bij ons kunt u op verschillende manieren korting krijgen op uw zorgpremie. Zo zorgt een vrijwillige eigen risico voor een flinke premieverlaging. Daarnaast hebben wij in de regio met diverse bedrijven afspraken gemaakt over een collectieve zorgverzekering en zijn er veel verenigingen die meedoen met de Salland Clubactie. Zo krijgt u als verzekerden een aantrekkelijke korting op de tandartsverzekeringen en aanvullende verzekeringen én kunt u geld inzamelen voor de vereniging!

Een passende zorgverzekering kiezen, een goed gevoel

Naast de premie en vergoedingen, speelt ook het gevoel dat u heeft bij een verzekeraar mee. Wij staan als regionale zorgverzekeraar dicht bij onze verzekerden. Graag zetten wij ons in voor wat u van belang is in de zorg. Wij kennen geen winstoogmerk en zelfs 96% van de zorgpremie gaat weer terug naar de zorg. Wij bieden ruime keuzevrijheid en voor zorg uit de basisverzekering kunt u dan ook bij 100% van de ziekenhuizen en huisartsen terecht.


Heeft u vragen over het kiezen van de juiste zorgverzekering of wilt u in contact komen met een van de medewerkers? Bel dan met nummer 0570) 68 74 84. Wij staan u graag te woord.