Zorgpremie 2019
 

Bent u woonachtig in Overijssel of Gelderland? Dan biedt Salland Zorgverzekeringen u een kwalitatieve regionale  ziektekostenverzekering. Door de nauwe samenwerking met plaatselijke zorgverleners kunnen we duidelijke afspraken maken over kwaliteit en zorgkosten. Inmiddels hebben we met meer dan 90% van de zorgaanbieders in de regio afspraken gemaakt. Salland kent geen winstoogmerk en investeert het grootste deel van de zorgpremie in 2019 weer in regionale zorgverbetering. Woont u in de regio en bent u op zoek naar een nieuwe zorgverzekering? Kies dan voor Salland.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

 

Bij Salland Zorgverzekeringen krijgt u een goede zorgpremie in 2019!

Eén basisverzekering, één zorgpremie

Iedereen heeft recht op goede, betaalbare zorg. Of u nu jong of oud bent, een hoog- of een laag inkomen heeft. Om die reden is de zorgpremie in 2019 voor de Salland basisverzekering voor iedereen gelijk. Alle mensen zijn welkom en we letten hierbij niet op leeftijd of gezondheid. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat kwalitatieve zorg voor iedereen in de regio toegankelijk is. Onze basisverzekering is een naturaverzekering en geeft ruime zorgkeuze. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.

 

MEER INFORMATIE OVER DE BASISVERZEKERING

 

 

Vijf aanvullende verzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

Vijf aanvullende verzekeringen

Heeft u een grotere zorgbehoefte en wordt niet alle zorg gedekt door de basisverzekering? Misschien houdt u niet van verrassingen en wilt u gewoon wat extra zekerheid? Dan kunt u de basisverzekering aanvullen. U heeft de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen.

 

Compact

Start

Extra

Plus

Top
 

Kies de verzekering die past bij de behoefte van u en uw gezin. Heeft u jonge kinderen? Tot hun 18e worden zij gratis meeverzekerd op de meest uitgebreide polis van één van de ouders.


 

 

Drie tandartsverzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen

Drie tandartsverzekeringen

Naast vijf aanvullende verzekeringen kunt u ook nog eens kiezen uit drie tandartsverzekeringen. U kunt een aanvullende verzekering kiezen én een tandartsverzekering. Ook kunt u een tandartsverzekering los afsluiten, naast onze basisverzekering.

 

TandExtra

TandPlus

TandTop

 

Voor de aanvullende tandartsverzekeringen geldt dat kinderen tot 18 jaar gratis worden meeverzekerd. Erg handig als uw zoon of dochter een beugel nodig heeft; dergelijke kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering.
Bekijk ook eens onze handige productvergelijker en zie in één oogopslag welke aanvullende verzekering en vergoedingen in 2019 bij uw wensen passen.

 

PRODUCTVERGELIJKER


 

Verlagen van de zorgpremie in 2019

Salland Zorgverzekeringen biedt de mogelijkheid om de nieuwe zorgpremie in 2019 te verlagen. Zo hebben we met vele werkgevers en sportclubs in de regio afspraken gemaakt over collectief verzekeren. Heeft uw vereniging of werkgever afspraken gemaakt? Dan geniet u van premiekorting.

Daarnaast kunt u premiekorting ontvangen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dit vrijwillig eigen risico komt dan bovenop het verplicht eigen risico.
Meer informatie over het eigen risico.

 

Vrijwillig eigen risico

(per jaar)

Premie basisverzekering

(per maand)

Premiekorting

(per maand)
geen €106,90 geen
€100,- €103,90 €3,-
€200,- €100,90 €6,-
€300,- €97,90 €9,-
€400,- €94,90 €12,-
€500,- €89,40 €17,50


Het wettelijk verplicht eigen risico is voor 2019 vastgesteld op €385,-. Dit bedrag is voor iedereen gelijk.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Overstappen naar Salland Zorgverzekeringen

Naast een goede zorgverzekering met scherpe zorgpremie en ruime zorgkeuze biedt Salland meer klantvoordeel in 2019. Zo kunt u rekenen op aantrekkelijke kortingen. Bijvoorbeeld op uw sportschool abonnement of een bezoek aan de sauna.Op het gebied van bewegen, ontspannen, ouder & kind, preventie en hulpmiddelen vindt u diverse aanbiedingen speciaal voor Salland verzekerden!

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING 2019