Basispremie zorgverzekering 2019

Ook voor het nieuwe jaar wilt u de juiste zorgverzekering afsluiten. Goede zorg én een betaalbare premie. U wilt immers het beste zonder de hoofdprijs te betalen! Salland is met u eens en zorgt daarom dat de basispremie voor de zorgverzekering in 2019 goed is. En de kwaliteit van de zorg? Die is gewaarborgd.

Kwaliteitszorg bij u in de buurt, ook in 2019

Naast een goede premie en optimale zorgkwaliteit is ook de zorgdekking van belang. Om dit te garanderen hebben wij afspraken gemaakt met verschillende zorgverleners in heel Nederland. U wilt natuurlijk de juiste zorg ontvangen bij u in de buurt! Door die afspraken kunt u kwalitatief goede hulp verwachten in uw eigen regio.

Basisverzekering aanvullen

Via de Salland basisverzekering voor ziektekosten bent u goed verzekerd voor de meest noodzakelijke medische zorg. De premie voor de basisverzekering kunt u bij ons extra verlagen door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Hoe hoger het ‘vrijwillig eigen risico’, hoe lager de basispremie voor de zorgverzekering 2019.

 

Wenst u een ruimere dekking of hogere vergoeding van de zorgkosten? Dan kunt u de basisverzekering aanvullen. Bij ons heeft u de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Hiermee bent u goed verzekerd voor bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneesmiddelen. Daarnaast kunt u kiezen uit een van de drie aanvullende tandartsverzekeringen. Zo kunt u de ziektekostenverzekering naar wens samenstellen. Ook bieden wij een uitstekende ziektekostenverzekering voor ZZP'ers. Over eventuele zorgkosten hoeft u zich niet druk te maken. Mocht u toch een nota ontvangen? Dan is declareren bij ons heel eenvoudig.

Naast een goede zorgverzekering kunt u bij ons rekenen op meer. Wij bieden namelijk ook een reis- of annuleringsverzekering aan. Via de nieuwsbrief informeren wij u over alle klantvoordeel acties, de aanbiedingen, en bent u als eerste op de hoogte van de basispremie zorgverzekering 2019.

Wilt u meer informatie? Contact opnemen is eenvoudig, wij helpen u graag.