Overstappen zorgverzekering 2019


Basispremie zorgverzekering 2019


Zorgverzekeraar Salland biedt een regionale ziektekostenverzekering en is beschikbaar voor iedereen in Gelderland en Overijssel. Inmiddels hebben we met meer dan 90% van de zorgverleners uit de regio Salland goede afspraken gemaakt over kwaliteit en prijs van zorg. Hierdoor kunnen we u de beste naturapolis in Nederland bieden! Naast een scherpe basispremie voor de zorgverzekering in 2019 bieden wij meer voordelen voor onze verzekerden én steunen we lokale projecten en initiatieven. Wij berekenen geen winstopslag door in de zorgpremie en iedereen in de regio is welkom; er is geen selectie op leeftijd of gezondheid voor het afsluiten van een basis ziektekostenverzekering. 

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Salland ziektekostenverzekering


Onze ziektekostenverzekering bevat de verplichte basisverzekering die u desgewenst kunt aanvullen naar eigen inzicht. Hierbij heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en/ of drie tandartsverzekeringen. De premie van de ziektekostenverzekering in 2019 is afhankelijk van de door u gekozen samenstelling.
 

 


Bij Salland Zorgverzekeringen krijgt u een goede zorgpremie in 2019!


De basisverzekering, verplicht voor iedereen


De inhoud van de basisverzekering wordt door de Rijksoverheid samengesteld. Deze is voor iedereen gelijk en zorgt voor een vergoeding van de meest noodzakelijke zorg. Onze basisverzekering betreft een naturapolis. Inmiddels hebben we afspraken gemaakt met ruim 90% van de zorgaanbieders in de Salland regio. Hierdoor kunnen we de basispremie van de zorgverzekering in 2019 zo laag mogelijk houden. Meer informatie over de basisverzekering.


 

 

Vijf aanvullende verzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen


Vijf aanvullende zorgverzekeringen


Vanuit de basisverzekering krijgt u niet alle zorg vergoed die u misschien nodig hebt, zoals een bezoek aan de fysiotherapeut of een vergoeding voor alternatieve behandelingen. Een aanvulling op de basisverzekering kan een oplossing bieden. Wij hebben vijf aanvullende verzekeringen met diverse vergoedingen. Kies datgene dat past bij uw wensen en maak de ziektekostenverzekering compleet. Meer informatie over de aanvullende verzekeringen.


 

 

Drie tandartsverzekeringen bij Salland Zorgverzekeringen


Drie aanvullende tandartsverzekeringen


Kinderen tot 18 jaar krijgen vanuit de basisverzekering een vergoeding van reguliere tandartskosten. Volwassenen echter niet. Wilt u eventueel gemaakte tandartskosten wel terug krijgen? Kies dan één van de drie aanvullende tandartsverzekeringen. Ook handig bij orthodontie voor uw dochter of zoon; dit valt namelijk buiten het basispakket. Meer informatie over de tandartsverzekeringen.
 

 

Verlagen van de basispremie voor de zorgverzekering in 2019

Voor de basisverzekering en eventuele aanvullingen betaalt u een maandelijkse premie. Wij bieden u de mogelijkheid om de basispremie voor de zorgverzekering in 2019 te verlagen. Dit kan op twee manieren:

1) Premiekorting bij een vrijwillig eigen risico
Naast het verplicht eigen risico kunt u kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico wordt alleen aangesproken voor zorg uit het basispakket. Een aantrekkelijke keuze als u weinig zorgkosten verwacht.
Meer informatie over het  vrijwillig eigen risico.

 

2) Premiekorting via een collectiviteit
Wij hebben met vele clubs en werkgevers in de regio afspraken gemaakt over een collectieve verzekering. Tijdens de premieberekening kunt u een collectiviteitsnummer invoeren of zoeken op de naam van uw sportvereniging of werkgever.
Uw premievoordeel kan flink oplopen. 
Meer informatie over collectieve korting.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

Klantvoordeel Salland Zorgverzekeringen


Heeft u een Salland ziektekostenverzekering afgesloten? Dan genieten u en uw gezin van extra klantvoordeel. Zo hebben we leuke aanbiedingen op het gebied van bewegen, ontspannen, ouder & kind, preventie en hulpmiddelen. Wat dacht u van een aantrekkelijke korting op uw saunabezoek of sportabonnement?


Wist u al dat wij ook diverse reis- en annuleringsverzekering en aanbieden? Erg handig als u zorgeloos van uw vakantie wilt genieten. Vergeet vooral uw Salland zorgpas niet als u naar het buitenland gaat! Uw Europese zorgpas of EHIC kaart bevat uw persoonlijke gegevens en geeft u recht op noodzakelijke medische zorg in het buitenland.

 

MEER OVER SALLAND KLANTVOORDEEL EN SERVICE