• Home
  • Zorgverzekering 2019

Basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen

 

Zorgverzekering 2019


In 2019 zet Salland Zorgverzekeringen zich nóg sterker in voor de allerbeste zorg in de regio. We werken intensief samen met zorgverleners in de buurt en maken persoonlijk afspraken over de kwaliteit en de prijs. We streven ernaar om de zorgpremie in 2019 zo betaalbaar mogelijk te houden. We voelen een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren dan ook het grootste deel van de premie direct weer terug in de zorg. Op die manier kunnen we de zorg in Overijssel en Gelderland nog verder verbeteren. Doe met ons mee en kies voor een Salland zorgverzekering in 2019.

 

BEREKEN UW PREMIE

 

 

 

De basisverzekering van Salland Zorgverzekeringen!

Basisverzekering

De basisverzekering vergoedt de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts. De inhoud van het basispakket is voor iedereen in Nederland gelijk. De Salland basisverzekering betreft een naturapolis. Wij hebben met meer dan 90% van de zorgverleners in de regio Salland goede afspraken gemaakt; u kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze. Wij maken bij het afsluiten van het basispakket geen selectie op leeftijd of gezondheid. Kinderen worden gratis meeverzekerd.
Meer informatie over de basisverzekering.

 

De aanvullende zorgverzekering van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende zorgverzekering

Heeft u zorg nodig die buiten het basispakket voor de zorgverzekering 2019 valt? Dan kunt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Wij bieden  u maar liefst 5 verschillende aanvullende verzekeringen. Wilt u weten welke aanvullende zorgverzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past? Maak dan gebruik van onze slimme vergelijker.
Meer informatie over de aanvullende verzekeringen.

 

De tandartsverzekeringen van Salland Zorgverzekeringen

Aanvullende tandartsverzekering

Kinderen tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor reguliere tandartskosten. Een beugel valt hier echter buiten. Voor volwassenen wordt tandartszorg meestal niet vergoed vanuit de basis zorgverzekering. Wilt u wel een vergoeding ontvangen, bijvoorbeeld voor preventief periodiek onderzoek, orthodontie of het vullen van een gaatje? Kies dan voor een goede tandartsverzekering. Bij Salland kunt u kiezen uit drie soorten.
Meer informatie over de tandartsverzekeringen.

 

Premie basisverzekering 2019

Iedereen is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. De inhoud van het basispakket wordt vastgesteld door de Rijksoverheid en is voor iedereen gelijk. Voor de basisverzekering betaalt u zorgpremie. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen premie te betalen. De premie voor de zorgverzekering in 2019 is voor alle Salland-verzekerden gelijk als het gaat om de basisverzekering. Goede zorg wordt op die manier voor iedereen uit de regio betaalbaar.

 

BEREKEN UW ZORGPREMIE

 

Korting op de zorgpremie

Verzekerden kunnen bij Salland korting krijgen op hun zorgpremie door een vrijwillig eigen risico te nemen bovenop het wettelijk eigen risico. Hoe hoger het vrijwillig eigen risico, hoe lager de basispremie voor de zorgverzekering in 2019.

Let op, onderstaand schema betreft de premie en korting voor 2018.

Vrijwillig eigen risico

(per jaar)

Premie basisverzekering

(per maand)

Premiekorting

(per maand)
geen €101,50 geen
€100,- €98,50 €3,-
€200,- €95,50 €6,-
€300,- €92,50 €9,-
€400,- €89,50 €12,-
€500,- €84,00 €17,50

 

DIRECT AANVRAGEN

 

Moderne faciliteiten en ouderwets goed contact

Ook Zorgverzekeraar Salland gaat met de tijd mee. Zo kan iedere verzekerde in een beveiligd deel van de website, ‘Mijn Salland’, persoonlijke gegevens inzien of wijzigingen doorgeven in de zorgpolis. Contact opnemen kan via telefoon, e-mail, WhatsApp, Twitter en Facebook.
 

 

Moderne faciliteiten en ouderwets goed contact bij Salland Zorgverzekeringen

Soms is persoonlijk contact erg prettig. Wij begrijpen dat de juiste weg binnen de zorg niet altijd helder is. Daarom kunt u raad vragen aan Bianca Bruil, de Salland ZorgGids. Zij brengt u in contact met de juiste hulpverleners en kan u de meest efficiënte weg wijzen naar een passende oplossing. Maak een afspraak en kom langs in Deventer of bel de ZorgGids voor advies. Meer informatie over de ZorgGids.

 

 

Een zorgverzekering in 2019 met regionale kracht

Woont u in de provincie Gelderland of Overijssel? Kies dan voor een zorgverzekering die bij u past en daadwerkelijk kan bijdragen aan zorgverbetering in uw regio. Kies dan voor de naturapolis van zorgverzekeraar Salland.
Naast kwalitatieve, regionale zorg bieden we meer voor onze verzekerden. Zo kunt u rekenen op leuke kortingen, bijvoorbeeld voor de Sallandse Wandel4daagse, een dagje weg of een romantische overnachting.
 Salland Zorgverzekeringen berekent geen winstopslag door in de premie van de ziektekostenverzekering.

 

OVERSTAPPEN ZORGVERZEKERING 2019