• Home
  • Zorgverzekering 2018 kiezen

Zorgverzekering 2018

In Nederland is bijna iedereen verplicht een basisverzekering voor zorg af te sluiten. De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar opnieuw door de overheid vastgesteld. Zoals vrijwel ieder jaar gaat er ook in 2018 weer het nodige veranderen in de zorgsector. Deze wijzigingen hebben invloed op de inhoud van de zorgverzekering 2018.

Een mooi moment om uw huidige ziektekostenverzekering eens onder de loep te nemen. Voldoet uw pakket nog aan al uw wensen en eisen, of is het moment gekomen om van zorgverzekeraar te wisselen? Graag geven wij u meer informatie over de zorgverzekering van Salland.

Welke zorgverzekering kiezen 2018?

Salland Zorgverzekeringen bestaat al meer dan 155 jaar. Wij zijn een moderne dienstverlener met ouderwets goede service. De klant staat centraal in ons denken en handelen. Graag bieden wij u kwalitatief goede en betaalbare zorg, dicht bij huis. Wij helpen u graag de best passende zorgverzekering te kiezen voor 2018.

Complete zorgverzekering 2018

Ook in 2018 bieden wij een complete zorgverzekering met keuze uit vier aanvullende  – en drie tandartsverzekeringen. Op die manier kunt u zelf uw basisverzekering aanvullen en kiezen voor de vergoedingen die passen bij u en uw gezin.

Zorgverzekering kiezen 2018

Overweegt u per 1 januari over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Dan is er een aantal zaken die u in overweging kunt nemen.

  • Natuurlijk kijkt u naar de premie van de basisverzekering. Deze wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door zorgverzekeraars. Bij ons kunt u op verschillende manieren korting krijgen op uw zorgpremie. Bijvoorbeeld met een vrijwillig eigen risico, een collectieve zorgverzekering, de Salland Clubactie, of met Online Gemak.
  • De vergoedingen die u krijgt, kunnen ook meewegen in uw keuze voor een nieuwe zorgverzekering. Wij hebben alle vergoedingen verzameld in een handig overzicht, zodat u de verschillende aanvullende verzekeringen gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.
  • Naast de premie en vergoedingen, speelt ook het gevoel dat u heeft bij een verzekeraar mee. Wij zijn een regionale zorgverzekeraar die zich met name richt op de gemeenten Deventer, Raalte, Olst-Wijhe, Rijssen-Holten, Voorst en Hellendoorn. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de kwaliteit en beschikbaarheid van zorg bij u in de buurt. Daarom maken wij zoveel mogelijk persoonlijk afspraken met zorgverleners. Dat geeft ons de kans om met ze samen te werken om de zorg in de regio, die al erg goed is, nóg verder te verbeteren. Wij doen dit onder het motto ‘hart voor goede zorg’.

Heeft u vragen over het kiezen van de juiste zorgverzekering of wilt u in contact komen met een van de medewerkers? Bel dan met nummer 0570) 68 74 84. Wij staan u graag te woord.