Zorgpremie 2018

Een zorgverzekering met een goede zorgpremie voor 2018?
Salland Zorgverzekeringen streeft ook in 2018 weer naar de beste zorg tegen goede tarieven. Dat doen we al meer dan 155 jaar.

Salland Zorgverzekeringen is in 1860 opgericht en staat voor belangrijke waarden en normen:
 

  • Goede zorg door geschoolde zorgverleners met tijd en aandacht voor hun patiënten
  • Betaalbare zorg
  • Toegankelijke zorg bij u in de buurt, zonder lange wachtlijsten

Een winstoogmerk past niet bij ons. Het grootste deel van de zorgpremie 2018 gaat dan ook rechtstreeks terug naar de zorg. Bijvoorbeeld naar ziekenhuizen en wijkverpleging, ook bij u in de buurt. Extra zorg, daar waar het nodig is.

Goede zorgpremie in 2018 en meer!

Onze zorgpremie 2018 is bekend. De basispremie is € 101,50, één gelijke premie voor de basisverzekering, voor alle Salland-verzekerden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ZorgAdvies. Daar kunt u advies op maat van een deskundige krijgen of zoeken naar een zorgverlener bij u in de buurt. Ook is het mogelijk om de zorgverleners online te vergelijken. Wilt u uw gezondheid op peil houden? Ook daarin ondersteunen wij u. Zo kunt u vanuit de  aanvullende verzekeringen vergoedingen voor preventie ontvangen. Daarnaast bieden wij u vele activiteiten, tips en kortingen op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning.


Salland Zorgverzekeringen biedt ook in 2018 een zeer goede zorgverzekering. Overstappen van zorgverzekering is eenvoudig. Onze medewerkers helpen u graag. Ook als u vragen heeft over uw verzekering of wat de mogelijkheden zijn van een zorgverzekering voor zzp'ers.