Overstappen zorgverzekering 2018

Overstappen zorgverzekering 2018


Uw zorgverzekering wordt doorgaans afgesloten voor een periode van januari tot en met december. Medio november presenteren de zorgverzekeraars de nieuwe zorgverzekeringen en premies. Een mooi moment om uw huidige zorgverzekering eens onder de loep te nemen en te vergelijken met andere aanbieders. Overstappen van zorgverzekering 2018 naar Salland kan zeer aantrekkelijk zijn.

 

Overstappen zorgverekering

Waarom overstappen?

Ieder jaar maakt de regering de nieuwe dekking van de basisverzekering bekend. Daarna bepalen de zorgverzekeraars opnieuw de aanvullende dekkingen en premies van hun zorgverzekeringen, zo ook voor 2018. Wijzigingen kunnen ervoor zorgen dat de huidige zorgverzekering niet meer past bij uw wensen, eisen en zorgbehoeften.

Wat biedt Salland Zorgverzekeringen?

Wij bieden een kwaliteitszorgverzekering met ruime zorgkeuze. Het grootste deel van de zorgpremie 2018 gaat rechtstreeks terug naar de zorg. Om een zorgverzekering op maat te bieden heeft u, naast de basisverzekering, keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Overstappen naar een Salland zorgverzekering 2018 kan voor u, ook als zzp'er, een goede keuze zijn.

Basisverzekering

De verplichte verzekering voor zorgkosten tegen een aantrekkelijke vaste premie
 

Meer informatie

Aanvullende verzekeringen

Wij bieden vier aanvullende verzekeringen voor extra vergoedingen

Meer informatie

Tandartsverzekeringen

Wij bieden drie aanvullende tandartsverzekeringen die u los kunt afsluiten

 

Meer informatie

Overstappen zorgverzekering tot wanneer?

Het maken van een overstap naar Salland is mogelijk vanaf november 2017 tot en met 31 januari 2018. Let op: het is van belang uw huidige zorgverzekering op te zeggen vóór 1 januari 2018.
Deze opzegging hoeft u niet zelf te doen. Dit nemen wij voor u uit handen als u zich uiterlijk 31 december 2017 aanmeldt.
 

Nu aanmelden

Stapt u pas eind januari 2018 over? Dan bent u gewoon goed bij ons verzekerd.
Uw nieuwe ziektekostenverzekering zal met terugwerkende kracht ingaan en geldig zijn vanaf 1 januari 2018. Een voorwaarde hiervoor is wel dat u uw huidige zorgverzekering heeft opgezegd vóór 31 december 2017.