• Home
  • Een nieuwe zorgverzekering afsluiten?

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten: zorgpolis voor 2018

Met de komst van het nieuwe jaar bent u misschien op zoek naar een nieuwe zorgverzekering. Ieder jaar zijn er immers wijzigingen in de basisverzekering en aanvullende verzekeringen die ervoor zorgen dat uw huidige ziektekostenverzekering wellicht niet voldoet aan uw wensen. Wilt u een nieuwe zorgverzekering afsluiten? Kies dan voor een zorgverzekering van Salland.

Zorgpolis 2018: iedereen is welkom

Zorgverzekeraar Salland zet zich in voor een optimale gezondheid voor iedereen. Wij doen niet aan leeftijdsdiscriminatie of risicoselectie; iedereen is welkom. Onze zorgpolis 2018 biedt toegankelijke en betaalbare zorg én is voorzien van een ruime zorgkeuze en vergoedingen. Wij hebben geen winstoogmerk en investeren het grootste deel van de zorgpremie in de zorg. Een nieuwe zorgverzekering afsluiten is eenvoudig. Welke zorgverzekering past bij u en uw gezin?
 


Basisverzekering


De verplichte verzekering voor zorgkosten tegen een aantrekkelijke vaste premie


 

Meer informatie

 


Aanvullende verzekeringen


Wij bieden vijf aanvullende verzekeringen voor extra vergoedingen

 

 

Meer informatie

 


Tandartsverzekeringen

 

 

Wij bieden drie aanvullende tandartsverzekeringen die u los kunt afsluiten

 

 

Meer informatie

 

Een nieuwe zorgverzekering afsluiten, geheel naar wens

Wij bieden, naast de verplichte basisverzekering, maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen die u bovenop uw basisverzekering kunt afsluiten. U kiest zelf de aanvullende verzekering die u nodig heeft.

Via Mijn Salland kunt u heel eenvoudig online uw declaraties opgeven of uw verzekeringsvoorwaarden inzien. Verder profiteert u van allerlei voordelen op het gebied van bewegen, ontspannen, preventie en hulpmiddelen. Wij helpen u bij het vinden van passende zorg.

Heeft u vragen over onze zorgpolis 2018 of wilt u meer informatie over het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering? Vraag dan eenvoudig online meer informatie aan of neem contact op via e-mail of per telefoon (0570) 68 74 74. Ook kunt u bij ons terecht voor een persoonlijke afspraak.