Nieuwe premie zorgverzekering 2018


Bent u op zoek naar een nieuwe ziektekostenverzekering? Zorgverzekeraar Salland biedt een complete zorgverzekering voor u en uw gezin. Ook voor 2018 streven wij naar de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Vanzelfsprekend profiteert u van:
 

  • vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen;
  • ruime zorgkeuze en zo dicht mogelijk bij huis;
  • goede service en bereikbaarheid. Gemakkelijk declareren, snelle uitbetalingen en hulp bij het vinden van passende zorg;
  • extra klantvoordeel voor onder meer preventie, hulpmiddelen en ontspanning.

Bereken uw premie

Zorgverzekering 2018, wat verandert er?

In 2018 zullen er wijzigingen in de zorg plaatsvinden die mogelijk invloed hebben op uw ziektekostenverzekering. Wijzigingen betreffen onder meer de eigen bijdrage en vergoedingen. Als gevolg hiervan wordt de nieuwe premie van de zorgverzekering in 2018 bepaald. Bekijk meer informatie over de belangrijkste wijzigingen basisverzekering 2018.

Passende vergoedingen voor u en uw gezin

Een basisverzekering is voor bijna iedere Nederlander verplicht. U kiest zelf bij welke zorgverzekeraar u de basisverzekering afsluit. Vanzelfsprekend let u hierbij op de kwaliteit, de premie voor de zorgverzekering 2018 en natuurlijk op de vergoedingen voor uzelf en uw gezin.

Om de zorgverzekering zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen, kunt u bij Salland kiezen uit drie tandartsverzekeringen en vier aanvullende verzekeringen. Wilt u ook profiteren van een complete zorgverzekering van Salland? Dan kunt u eenvoudig overstappen naar Salland Zorgverzekeringen. Het opzeggen van uw huidige zorgverzekering nemen wij voor u uit handen.

 

Direct aanvragen