• Home
  • Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018

In 2018 zet Salland Zorgverzekeringen zich nog sterker in voor de beste zorg in uw regio.
Als zorgverzekeraar vinden wij goede en betaalbare zorg zeer belangrijk. Daarom streven we ernaar om de nieuwe zorgpremie 2018 zo betaalbaar mogelijk te houden. We maken persoonlijk afspraken met zorgverleners over de kwaliteit en investeren het grootste deel van de premie direct weer in goede zorg. We hebben mogelijk niet de goedkoopste ziektekostenverzekering in 2018, maar wel een betaalbare zorgverzekering met goede service en zorg in de regio.

 

Bereken uw nieuwe zorgpremie 2018

Basispakket 2018

De basisverzekering 2018 vergoedt de meest noodzakelijke zorg, zoals een bezoek aan de huisarts. Het basispakket is voor iedereen gelijk. Het is nu nog niet te zeggen welke zorg in 2018 wordt vergoed vanuit het basispakket. De rijksoverheid moet de inhoud ervan nog vaststellen. Pas daarna is duidelijk welke medicijnen en welke kosten van tandarts en fysiotherapie vanuit het basispakket worden vergoed. Meer informatie over de basisverzekering.

Aanvullende zorgverzekering 2018

U kunt uw ziektekostenverzekering ook uitbreiden met een van de vier aanvullende zorgverzekeringen in 2018. Daarnaast kunt u ook een van de drie losse tandartsverzekeringen afsluiten. Wilt u weten welke aanvullende verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past? Maak dan gebruik van onze slimme productvergelijker om aanvullende zorgverzekeringen te vergelijken.

Voordeel voor Salland klanten

Naast een kwalitatief goede zorgverzekering en een betaalbare nieuwe zorgpremie in 2018, kunnen u en uw gezin rekenen op nog meer voordelen. Wat dacht u van een aantrekkelijke aanbieding op een dagje uit of korting bij een sportschool? Wij bieden u graag iets extra’s! Bekijk alle voordelen!