Zorgpremie 2017

Een zorgverzekering met een goede zorgpremie voor 2017?
Salland Zorgverzekeringen streeft ook in 2017 weer naar de beste zorg tegen goede tarieven. Dat doen we al meer dan 155 jaar.

Salland Zorgverzekeringen is in 1860 opgericht en staat voor belangrijke waarden en normen:
 

  • Goede zorg door geschoolde zorgverleners met tijd en aandacht voor hun patiënten
  • Betaalbare zorg
  • Toegankelijke zorg bij u in de buurt, zonder lange wachtlijsten

Een winstoogmerk past niet bij ons. Het grootste deel van de zorgpremie 2017 gaat dan ook rechtstreeks terug naar de zorg. Bijvoorbeeld naar ziekenhuizen en wijkverpleging, ook bij u in de buurt. Extra zorg, daar waar het nodig is.

Goede zorgpremie in 2017 en meer!

De nieuwe zorgpremie 2017 is nu nog niet bekend. Wat we al kunnen vertellen, is dat we ook in 2017 kwaliteitszorg bieden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ZorgAdvies. Daar kunt u advies op maat van een deskundige krijgen of zoeken naar een zorgverlener bij u in de buurt. Ook is het mogelijk om de zorgverleners online te vergelijken. Wilt u uw gezondheid op peil houden? Ook daarin ondersteunen wij u. Zo kunt u vanuit de  aanvullende verzekeringen vergoedingen voor preventie ontvangen. Daarnaast bieden wij u vele activiteiten, tips en kortingen op het gebied van bewegen, voeding en ontspanning.


Salland Zorgverzekeringen biedt ook in 2017 een zeer goede zorgverzekering. Overstappen van zorgverzekering is eenvoudig. Onze medewerkers helpen u graag.