Overstappen zorgverzekering 2017


Uw zorgverzekering wordt doorgaans afgesloten voor een periode van januari tot en met december. Medio november presenteren de zorgverzekeraars de nieuwe zorgverzekeringen en premies. Een mooi moment om uw huidige zorgverzekering eens onder de loep te nemen en te vergelijken met andere aanbieders. Overstappen van zorgverzekering 2017 naar Salland kan zeer aantrekkelijk zijn.

 

Overstappen zorgverekering

Waarom overstappen?

Ieder jaar maakt de regering de nieuwe dekking van de basisverzekering bekend. Daarna bepalen de zorgverzekeraars opnieuw de aanvullende dekkingen en premies van hun zorgverzekeringen, zo ook voor 2017. Wijzigingen kunnen ervoor zorgen dat de huidige zorgverzekering niet meer past bij uw wensen, eisen en zorgbehoeften.

Wat biedt Salland Zorgverzekeringen?

Wij bieden een kwaliteitszorgverzekering met ruime zorgkeuze. Het grootste deel van de zorgpremie 2017 gaat rechtstreeks terug naar de zorg. Om een zorgverzekering op maat te bieden heeft u, naast de basisverzekering, keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Overstappen naar een Salland zorgverzekering 2017 kan voor u een goede keuze zijn.

Overstappen zorgverzekering tot wanneer?

Het maken van een overstap naar Salland is mogelijk vanaf november 2016 tot en met 31 januari 2017. Let op: het is van belang uw huidige zorgverzekering op te zeggen vóór 1 januari 2017.
Deze opzegging hoeft u niet zelf te doen. Dit nemen wij voor u uit handen als u zich uiterlijk 31 december 2016 aanmeldt.
 

Nu aanmelden

Stapt u pas eind januari 2017 over? Dan bent u gewoon goed bij ons verzekerd.
Uw nieuwe ziektekostenverzekering zal met terugwerkende kracht ingaan en geldig zijn vanaf 1 januari 2017. Een voorwaarde hiervoor is wel dat u uw huidige zorgverzekering heeft opgezegd vóór 31 december 2016.