Meerzorg

Meerzorg 2021

U kunt weer meerzorg-aanvragen voor 2021 indienen met bijbehorend sjabloon. Wij danken u voor uw geduld rondom het vrijgeven van het meerzorg sjabloon 2021. U kunt vanaf nu uw aanvragen voor meerzorg weer naar ons toesturen volgens de gebruikelijke procedure. Het meerzorgsjabloon bestaat uit 2 delen, te weten een financieel deel (excel) en inhoudelijk deel (word). Voor een aanvraag meerzorg dienen beide delen toegestuurd te worden.

In het communicatie bericht meerzorg leest u hoe de zorgkantoren tot dit aangepaste sjabloon zijn gekomen, wat er is aangepast en hoe wij rekening houden met de opgelopen vertraging. 

Meerzorg 2020

Er is een nieuw sjabloon Meerzorg 2020 beschikbaar:

Vul het formulier in en stuur het via een beveiligde omgeving met behulp van de volgende link https://bestanden.eno.nl naar meerzorg@eno.nl. In een aparte e-mail ontvangen wij graag van u het bijbehorende wachtwoord. Wij nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Wij danken u vriendelijk voor uw medewerking. Als u vragen heeft, kunt u ze altijd stellen via uw zorginkoper of via de mail meerzorg@eno.nl.