Hart voor goede zorg

De zorg in onze regio is goed; toch kan het altijd nog beter. Hier zetten wij ons dan ook samen met zorgverleners voor in. Wij geloven namelijk in een eerlijke en zorgzame samenleving waarin oprecht aandacht en tijd voor elkaar is. 

 

Hier delen onze verzekerden hun persoonlijke ervaringen met de zorg en hoe zij die zorg ervaren.  

 

Het verhaal van Desiree

"Hoe minder hulpmiddelen ik heb, hoe minder gehandicapt ik mij voel."


 

Desireé Lubberts-Bras

Desireé heeft EDS, een zeldzame bindweefselaandoening. Toen Desireé besefte dat haar lichaam het niet meer alleen zou redden, toen pas werd het echt moeilijk. Ze heeft nu namelijk hulpmiddelen nodig. Hoewel ze erg blij is met de hulpmiddelen die ze heeft, gebruikt ze deze het liefst zo min mogelijk. “Hoe minder hulpmiddelen, hoe minder gehandicapt ik mij voel.”

Gratis ongevallenverzekering voor tandheelkunde

Fysiotherapiebehandelingen meenemen naar het volgende jaar bij Salland ZorgverzekeringenExtra dekking voor mondzorg bij een ongeval; gratis


Oeps, je bent gevallen en er is een tand afgebroken… In dit geval wordt herstel niet vergoed door de basisverzekering en aanvullende tandartsverzekeringen dekken deze kosten ook maar beperkt of niet. Wat nu?

 

Hart voor goede zorg. Samen met Salland Zorgverzekeringen werken aan de kwaliteit van zorg.
Het verhaal over geboortezorg

“Doordat we goed samenwerken kunnen we gemakkelijk schakelen.”


Yvonne Timmerhuis en Elze Marsman, verloskundigen Deventer en Raalte
In onze regio Salland werken de verloskundigen al lang heel intensief samen met de gynaecologen in het ziekenhuis, huisartsen en de kraamzorgorganisaties. ‘Als samenwerkingsverband kun je ons misschien wel één van de koplopers van Nederland noemen’.