Hart voor goede zorg

De zorg in onze regio is goed; toch kan het altijd nog beter. Hier zetten wij ons dan ook samen met zorgverleners voor in. Wij geloven namelijk in een eerlijke en zorgzame samenleving waarin oprecht aandacht en tijd voor elkaar is. 

 

Hier delen onze verzekerden hun persoonlijke ervaringen met de zorg en hoe zij die zorg ervaren.  

 

Het verhaal van Desiree

"Hoe minder hulpmiddelen ik heb, hoe minder gehandicapt ik mij voel."


 

Desireé Lubberts-Bras

Desireé heeft EDS, een zeldzame bindweefselaandoening. Toen Desireé besefte dat haar lichaam het niet meer alleen zou redden, toen pas werd het echt moeilijk. Ze heeft nu namelijk hulpmiddelen nodig. Hoewel ze erg blij is met de hulpmiddelen die ze heeft, gebruikt ze deze het liefst zo min mogelijk. “Hoe minder hulpmiddelen, hoe minder gehandicapt ik mij voel.”

Neem fysiotherapiebehandelingen mee naar 2018

Fysiotherapiebehandelingen meenemen naar het volgende jaar bij Salland ZorgverzekeringenNeem fysio mee naar 2018Wat fijn, je hebt in 2017 helemaal geen fysio nodig gehad. Maar je hebt er wel voor betaald met je aanvullende verzekering. Zonde! Wat nu?

 

Hart voor goede zorg. Samen met Salland Zorgverzekeringen werken aan de kwaliteit van zorg.
Het verhaal van Kitty en Gerry

“Door toeval kwamen we van het ene in het andere scenario terecht.”


Kitty en Gerry Lansink
Gerry kon zich plotseling niet herinneren dat hij en Kitty kinderen hebben. De huisarts vertrouwde het niet en regelde direct een ambulance om Gerry naar het ziekenhuis te brengen. Vanaf dat moment kwamen ze in een stroomversnelling terecht. Terugkijkend is Kitty blij dat ze alle scans en de uitslagen zo snel hebben gekregen.