Extra voordeel voor u

Naast het doorlopen van een drie-stappenplan om samen tot een optimaal verzekeringspakket te komen, bieden we u ook nog een aantal handige extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld de zorgpremie inhouden op het salaris van u werknemers en sturen wij u een totale maandfactuur. Hiermee worden eventuele betalingsachterstanden door uw werknemers voorkomen.

Administratief gemak

Als uw werknemers een achterstand oplopen op hun zorgpremie, dan lopen ze het risico dat er loonbeslag wordt gelegd. Dat wilt u natuurlijk voorkomen en daar helpen we u graag mee. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de mogelijkheid om de zorgpremie in te houden op het salaris. Ook kunnen uw werknemers bij ons hun verplicht eigen risico in termijnen betalen. Vooraf, in maandelijkse termijnen, of achteraf als ze een factuur hebben gekregen.

Promotie onder werknemers

Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt uit onze verschillende opties, dan wilt u dit bekendmaken aan uw werknemers. Wij leveren u graag kant en klare berichten aan die u kunt verspreiden onder uw werknemers. We vertellen over de inhoud van het pakket dat u bij ons afneemt en wat dit voor hen betekent. En bij de uitvoering van de verschillende activiteiten (bijvoorbeeld de griepprik) leveren wij ook ruim van tevoren alle informatie aan die van belang is.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Naast de voordelen uit de DenkVitaal en DoeVitaal profiteren uw werknemers ook van extra voordeel.