Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als u bij ons een collectieve zorgverzekering afsluit, dan krijgen uw werknemers meer dan alleen goede zorg. Natuurlijk krijgen ze korting op de zorgpremie en hebben ze toegang tot kwalitatief goede zorg bij hen in de buurt, maar wij gaan ook verder dan dat. We denken graag met u mee over hoe we uw werknemers duurzaam inzetbaar, gezond en gelukkig houden. En dat doen we met de aard van uw bedrijf in het achterhoofd. Een productiebedrijf heeft namelijk andere wensen dan bijvoorbeeld een zorginstelling.

In drie stappen naar een optimale gezondheid

Om tot een compleet aanbod te komen voor elk bedrijf, doorlopen we drie stappen:

  • Inventariseren: wij horen graag in een persoonlijk gesprek welke zaken er spelen binnen uw bedrijf met betrekking tot de gezondheid van uw werknemers. Samen stellen we dan het ideale verzekeringspakket voor u en uw bedrijf samen.
  • Activeren: het complete pakket aan vergoedingen en extra’s dat u bij ons afneemt, geeft uw werknemers de mogelijkheid om te werken aan een gezond leven. Hiermee presteren ze niet alleen optimaal binnen uw bedrijf, maar ook daarbuiten.
  • Evaluatie: natuurlijk komen we ook graag bij u langs om te horen hoe u ons aanbod ervaart. Was het wat u ervan verwachtte? Heeft u nog tips voor ons? Door samen te blijven werken, kunnen we zaken aanpassen of bijsturen.

Wilt u samen met ons deze drie stappen doorlopen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Maatwerk

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een verzekeringspakket samen te stellen die volledig is afgestemd op uw bedrijfssituatie. Met onze Salland PRO module, de DenkVitaal en de DoeVitaal bieden we u een ruime keuze uit vergoedingen en extra’s, waarmee u zelf een mix kunt maken van de zaken die u belangrijk vindt. Wel extra fysiotherapie en korting op sportscholen, maar speelt het mentale welzijn een minder grote rol? Dan kunt u de Salland PRO module en de DoeVitaal afnemen. Bent u geïnteresseerd in stoelmassages en spoedeisende kinderopvang, maar is de extra (veilgheids)brilvergoeding niet echt nodig? Kijk dan eens naar de combinatie van de DenkVitaal en DoeVitaal. Alle combinaties zijn mogelijk.