Activeren DoeVitaal

Door het afnemen van de DoeVitaal module helpt u om fysieke klachten bij uw werknemers te voorkomen. Op deze pagina kunt u de verschillende onderdelen uit de module activeren.

Preventief medisch onderzoek (PMO)

Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Basis PMO: onder meer een online vragenlijst, BMI test, bloedonderzoek en ECG. Module PMO: geeft inzicht in de relatie tussen het zware lichamelijke werk en de gezondheid van uw werknemers. Dit bieden wij aan via Premeo. U kunt ook nog andere modules afnemen dan wij u aanbieden, maar die zijn dan wel voor eigen rekening.

2 voorlichtingen per jaar in relatie tot het mentale welzijn van uw werknemers.

Voorlichtingen

2 voorlichtingen per jaar in relatie tot de lichamelijke belasting van uw werknemers. Voorbeelden: tiltechnieken, gezonde voeding, gebruik van vitaminen.

Vraag de griepprik aan voor uw medewerkers.

Griepprik

Een griepprik kan de griep niet voorkomen, maar onderzoek heeft wel aangetoond dat het de kans aanzienlijk verkleint en dat de griep milder is en minder bijkomende complicaties heeft. De griepprik wordt elk jaar in oktober en november aangeboden. U kunt hiervoor uiterlijk in augustus contact met ons opnemen, via onderstaande button of rechtstreeks met Premeo via telefoonnummer 023 562 57 44.

afbeelding

Stoelmassages
 

Deze worden gegeven door Ga voor gezondheid. De contactpersonen zijn Wilma Boksebeld en Ellen Wiggers. Via onderstaande button kunt u een stoelmassage aanvragen voor uw medewerkers.

Korting op sportscholen

Korting op sportscholen

Uw werknemers krijgen korting op een abonnement bij een sportschool. Dit kunnen ze zelf regelen via onze website.

Fysiotherapeutische check

Fysiotherapeutische check
 

In een sessie van 30 minuten vindt er een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek plaats. Ook maakt de fysiotherapeut een echografie. Uw werknemer gaat naar huis met een goed advies over de uitkomsten van de fysiotherapeutische check. U kunt uw werknemers aanmelden bij Fysiotherapie Deventer via +31 619 429 309 of via onderstaande button.

afbeelding

Extra voordeel

Uw werknemers kunnen, naast de onderdelen uit de Denk- en DoeVitaal, ook nog korting krijgen bij onze partners.