Activeren DenkVitaal

Door het afnemen van de DenkVitaal module verhoogt u het mentale welzijn van uw werknemers. Op deze pagina kunt u de verschillende onderdelen uit deze module activeren.

Preventief medisch onderzoek (PMO)

Basis PMO

Bestaat uit: online vragenlijst, BMI test, bloeddrukmeting, oogtest, longfunctietest, urinetest, bloedonderzoek, ECG. Aan te vragen bij Premeo. U kunt ook nog andere modules afnemen dan wij u aanbieden, maar die zijn dan wel voor eigen rekening.

2 voorlichtingen per jaar in relatie tot het mentale welzijn van uw werknemers.

Voorlichtingen

2 voorlichtingen per jaar in relatie tot het mentale welzijn van uw werknemers. Voorbeelden: burn-out preventie, omgaan met ploegendiensten, mindfulness.

Vraag de griepprik aan voor uw medewerkers.

Griepprik

Een griepprik kan de griep niet voorkomen, maar onderzoek heeft wel aangetoond dat het de kans aanzienlijk verkleint en dat de griep milder is en minder bijkomende complicaties heeft. De griepprik wordt elk jaar in oktober en november aangeboden. U kunt hiervoor uiterlijk in augustus contact met ons opnemen, via onderstaande button of rechtstreeks met Premeo via telefoonnummer 023 562 57 44.

Hulp bij psychische problemen

Hulp bij psychische problemen


De praktijkondersteuner GGZ zit vaak bij de huisarts in het gebouw en dat maakt het aanbieden van laagdrempelige hulpverlening mogelijk. De praktijkondersteuner signaleert, interveniëert en ondersteunt bij psychische problemen (in samenwerking met de huisarts). Wij werken hiervoor samen met de huisartsen die zijn aangesloten bij HCDO.

Uw werknemer kan rechtstreeks contact opnemen.

E-healthprogramma bij GGZ-problematiek

E-healthprogramma bij GGZ-problematiek

Wij bieden uw medewerkers een online programma aan van onze partner Dimence. Hiermee kunnen zij zelf aan de slag om psychische problemen te voorkomen.

Uw werknemer kan rechtstreeks contact opnemen.

Spoedeisende kinderopvang bij ziekenhuisopname

Spoedeisende kinderopvang bij ziekenhuisopname

Wij bieden uw medewerkers de mogelijkheid om bij ziekenhuisopname gebruik te kunnen maken van kinderopvang via Sam&Ko. Wilt u hier gebruik van maken neem dan rechtstreeks contact op met Sam&Ko via telefoonnummer (0570) 85 71 00 of emailadres info@samenko.nl.

afbeelding

Extra voordeel

Uw werknemers kunnen, naast de onderdelen uit de Denk- en DoeVitaal, ook nog korting krijgen bij onze partners.