Doe de gezondheidscheck bij Salland Zorgverzekeringen

U wilt toch ook gezonde, vrolijke en productieve werknemers?


Denk & Doe Vitaal biedt u, als aanvulling op onze collectieve verzekeringen, de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de gezondheid binnen uw organisatie. Door dit inzicht bent u als werkgever in staat gericht en preventief te investeren in de gezondheid en het werkgeluk van uw medewerkers. Hierdoor worden uw mensen productiever en daalt het verzuim binnen uw organisatie!

afbeelding
20% minder verzuim en 10% meer productiviteit

Inzicht in de gezondheid binnen uw organisatie krijgt u met Denk & Doe Vitaal door gebruik te maken van de Persoonlijke Gezondheidscheck. Dit is een uitgebreid, betrouwbaar en wetenschappelijk hulpmiddel om de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers te monitoren, en ze te helpen om gezonder te leven. Een soort gezondheids-APK dus. Laagdrempelig en doeltreffend. Geschikt voor alle organisaties, van groot tot klein.


Wist u dat......?
 

De wetgeving op gebied van ARBO en Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) per 1 juli 2017 is aangescherpt en dat er per 1 juli 2018 wordt gecontroleerd of deze wetgeving wordt gehandhaafd? Denk & Doe Vitaal biedt u een betaalbaar en praktisch uitvoerbaar PMO, zodat u aan alle wettelijke eisen voldoet. Al vanaf € 20,- per werknemer per jaar!


De voordelen van de Persoonlijke Gezondheidscheck
 

- Medewerkers gaan zelf aan de slag met hun gezondheid

- Minder ziekteverzuim en hogere productiviteit

- Volledig betrouwbaar: uw medewerkers hebben alleen zelf inzicht in hun gegevens

- Rapportage op bedrijfsniveau (bij meer dan 30 deelnemers)

- Handvatten voor een effectief en concreet gezondheidsbeleid

- Voldoet aan de wettelijke Arboverplichtingen: PMO

De Persoonlijke Gezondheidscheck is een samenwerking van een groot aantal vooraanstaande organisaties:

afbeelding


Meer weten?
 

Wilt u meer weten over Denk & Doe Vitaal? We vertellen graag wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie! Neem gerust contact met ons op per mail: bedrijven@salland.nl of telefonisch: (0570) 68 71 00.