Extra voordeel voor uw werknemers

Met onze collectieve zorgverzekering bent u verzekerd van goede zorg voor uw werknemers. Daarnaast profiteren zij van de vergoedingen en extra’s in de modules die u voor ze kunt afnemen. Maar dat is niet het enige wat wij ze bieden. Wij hebben afspraken gemaakt met onze partners, waardoor uw werknemers korting kunnen krijgen op producten en diensten. Deze lijst wordt gedurende het jaar steeds aangevuld, dus houdt deze pagina goed in de gaten!

Voordeel op PBM artikelen

goalpromotionsAls werkgever draagt u een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de optimale arbeidsomstandigheden van de werknemer. Goal promotions begrijpt dit en biedt een volledig assortiment op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM): een essentieel onderdeel als het om veilige arbeidsomstandigheden gaat.

 

Het  assortiment bestaat o.a uit:

 

Werkschoenen, Disposables, Hoofdbescherming, Oog- en gelaatbescherming, Gehoorbescherming, Ademhalingsbescherming, Arm- en handbescherming.

Voordeel bij Thermen Bussloo

Korting bij Thermen Bussloo via Salland Zorgverzekeringen Speciaal als Salland verzekerde geniet u van heerlijke wellnessaanbiedingen bij Thermen Bussloo

 

Kom ontspannen en genieten bij het mooiste en beste wellnessresort van Nederland. Thermen Bussloo ligt in een prachtig natuurgebied midden op de Veluwe aan het meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn). Thermen Bussloo biedt alles voor een ontspannen verblijf. Kom helemaal tot rust en geniet van de vele sauna’s, baden en rustruimtes. Na een bezoek aan Thermen Bussloo voel je je als herboren.

Voordeel voor Salland verzekerden

  • 2e persoon gratis sauna dag-entree. Kom met z’n 2en een dagje ontspannen en betaal slechts €16,75 p.p. (i.p.v. €33,50 p.p.)
  • Geniet van een speciaal samengesteld Salland Wellnessarrangement voor slechts €54,95 p.p.
  • Extraatje: ontvang een aantrekkelijke korting op alle workshops, lezingen en retreats bij het Banyan Centre (gevestigd in Hotel Thermen Bussloo)