Salland hoofdsponsor zwem4daagse

Wandel jij met ons mee?

Schrijf je nu in

Inschrijvingen in volle gang

 

De kans is groot dat in 2014 het record aantal deelnemers aan de Sallandse wandelvierdaagse opnieuw wordt gebroken. Dat is de conclusie die je met een gerust hart kunt trekken op basis van de voorinschrijving. ‘Op dit moment ligt de inschrijving al hoger dan vorig jaar. Dat zegt nog niet alles, maar we zien wel een positieve teneur. Hopelijk zet deze trend zich door’, aldus trotse voorzitter Chris de Bont.

Sallandse wandelvierdaagse geliefd door prachtige routes

Wandelen langs de oevers van de IJssel en over Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’. De routes van de Sallandse Wandelvierdaagse kenmerken zich door hun ongekende schoonheid en variatie. Met fraaie bospaden, een goede verdeling tussen verharde en onverharde wandelwegen, mooie doorkijkjes richting Havezaten en natuurlijk het mooie Sallandse platteland. Vele wandelaars uit binnen- en buitenland genieten volop van het fraaie herfstlandschap in Raalte en omgeving en de typisch Sallandse gemoedelijkheid, zowel in de Vierdaagse-tent als in de dorpen langs de route.
 

Speciaal kidsprogramma

Het kidsprogramma is een uniek onderdeel van de Sallandse wandelvierdaagse. Iedere dag wordt een speciaal themaprogramma samengesteld met een wandeltocht van circa 8 kilometer. Onderweg zijn er allerlei gezonde lekkernijen te verkrijgen en voor, tijdens en na de wandeling is er de nodige entertainment. Het programma van dit jaar is één groot avontuur, want de kids gaan op Sallandse wandelsafari!

Korting Salland verzekerden

Volwassen verzekerden van Salland die alle vier de dagen gaan lopen, profiteren van een korting van
€ 2,50 op de inschrijving. Gebruik bij inschrijving de kortingscode SallandZV2015.

 

Inschrijven kan nog steeds