De Salland Clubactie: sparen voor je club!

Salland Zorgverzekeringen en Sportverlichting.com slaan de handen ineen

 

Salland Zorgverzekeringen organiseert al jaren de Salland Clubactie. Via een clubcollectiviteit kan een sportvereniging voor sponsorgeld sparen. Een actie waar inmiddels al ruim 100 sportverenigingen aan meedoen.


Salland Zorgverzekeringen juicht het duurzaam gebruik van energie toe en werkt daarom graag samen met Sportverlichting.com. Zij bieden een totaaldienstverlening rondom led-verlichting voor sportverenigingen. Hierdoor kan een vereniging veel geld besparen op de energierekening én heeft betere verlichting, wat het spelcomfort ten goede komt. Onze gezamenlijke missie is om financieel gezonde sportclubs te realiseren wat zorgt voor een gezond sportklimaat.


Wanneer een sportvereniging meedoet aan de Salland Clubactie en als spaardoel benoemt: ‘de aanschaf of gedeeltelijke aanschaf van ledverlichting’, krijgt een vereniging van Sportverlichting.com nog eens €1.000,- extra! Het gaat hierbij om verlichting op het sportveld. Een sportveld kan zowel binnen als buiten zijn, dus sporthallen horen ook hierbij. De enige voorwaarde is de aanschaf van led-verlichting in het jaar 2018 of 2019 via Sportverlichting.com. Naast de extra sponsoring verzorgt Sportverlichting.com geheel gratis de landelijke subsidie-aanvraag. Hierdoor wordt het investeringsbedrag fors gereduceerd.


Schrijf je hieronder in voor de clubactie met als spaardoel duurzame led-verlichting.