Professionele matrasreiniging

Korting bij MatrasCleaner

Matrassen vervuilen van binnenuit door de groei van de huisstofmijt. Hoe schoon u ook bent, de huisstofmijt vermenigvuldigt zich weelderig en laat dagelijks grote hoeveelheden allergeen houdende ontlasting achter in uw bed. Dit veroorzaakt veel problemen zoals bijvoorbeeld COPD klachten, huisstofallergie of eczeem.

Staat u regelmatig op met een droge mond, verstopte neus of tranende ogen? Dan kan uw matras hiervan de oorzaak zijn. Een jaarlijkse professioneel schoongemaakt matras kan klachten verminderen en helpen voorkomen. Bijkomend voordeel is dat uw matras ook nog eens langer mee gaat.

Uw voordeel bij MatrasCleaner Nederland

Laat uw matrassen met korting reinigen:

  • 25% korting reinigen eenpersoonsmatras (70 t/m 100cm breed)
    U betaalt € 28,- in plaats van € 37,50.
  • 25% korting reinigen tweepersoonsmatras (140 t/m 200cm breed)
    U betaalt € 47,- in plaats van € 62,50.

Prijzen zijn inclusief voorrijkosten en btw.

Op bijbehorende artikelen, zoals de MatrasClean-Spray voor onderhoud, maar ook op anti-allergie hoofdkussens en dekbedden krijgt u 20% korting.

Matrasreiniging aanvragen

U vraagt via de website van MatrasCleaner een testreiniging aan. Deze wordt uitgevoerd door een dealer bij u in de buurt. Geef in het opmerkingen veld aan dat u bij Salland verzekerd bent.

De uitslag van de testreiniging laat zien of een uitgebreide reiniging noodzakelijk is. De reiniging wordt droog uitgevoerd, met hoge frequentietrillingen waarbij alles wat niet in het matras hoort los getrild en eruit gezogen wordt. Vervolgens desinfecteren wij het matras met UVC licht en MatrasClean-Spray. Direct na behandeling kunt u uw matras weer beslapen. De reiniging is chemievrij, op locatie en droog.