Euro-codicil

Korting op de Europese reddingskaart

Het Euro-codicil is de Europese reddingskaart die u in staat stelt uw eigen persoon- en voertuiggegevens in pas- en kaartvorm beschikbaar te hebben voor brandweer, politie, ambulance, trauma- en ziekenhuispersoneel. Het Euro-codicil bestaat uit een voertuigkaart en een personenpas. Met het Euro-codicil levert u zelf een bijdrage aan een snelle identificatie, veilige redding en persoonsgerichte behandeling na een ongeval.

Het Euro-codicil is in meerdere talen uitgevoerd. Hierdoor hebben hulpverleners in het buitenland geen taalbarrière en is een snelle redding, persoonsidentificatie en adequate medische hulpverlening mogelijk. Het Euro-codicil beschermt uw privacy en is College Bescherming Persoonsgegevens gecertificeerd. Het Euro-codicil wordt ondersteund door Veilig Verkeer Nederland.

Met het Euro-codicil versnelt de hulpverlening na een ongeval in binnen- en buitenland. Hierdoor kan het letsel drastisch worden beperkt en zelfs het overlijden als gevolg van een ongeval worden voorkomen.

Uw voordeel op de Euro-codicil

  • U betaalt voor het Euro-codicil € 14,95 in plaats van € 19,95.

Het Euro-codicil online bestellen

U kunt uw bestelling plaatsen via de website van Euro-codicil. Om gebruik te maken van het Salland Klantenvoordeel vult u aan het einde van uw bestelling, op de betaalpagina in het veld ‘promotiecode’, onderstaande code in. Deze moet u exact overnemen. U activeert hiermee uw voordeel. Promotiecode: NL22-5532-8849