Allen Carr’s Easyway

Korting op training stoppen met roken

Een stoppen met roken training van Allen Car gaat niet in op alle gezondheidsredenen om te stoppen met roken. In de training wordt juist gekeken naar alle redenen waarom u wel rookt. Dit geeft herkenning. U gaat uw eigen rookgedrag doorzien. Stoppen met roken wordt daarom iets vanzelfsprekends. U krijgt niet het gevoel dat u iets waardevols opgeeft. Stoppen is dan ook geen wilskrachtgevecht meer. De knop gaat om: in plaats van het jammer te vinden dat u niet meer mag roken, bent u blij dat u niet meer hoeft te roken.

Waarom een training via Allen Carr?

 • Hoog slagingspercentage
  De Allen Carr methode heeft een hoger slagingspercentage dan andere methodes om te stoppen met roken.
 • Geen motivatie vooraf nodig
  Bij de Allen Carr methode wordt geen beroep gedaan op wilskracht. De motivatie ontstaat tijdens de training vanzelf.
 • Korte duur
  De training duurt slechts zes uur.
 • Trainers
  De trainers zijn allemaal zelf ex-rokers.

Uw voordeel bij Allen Carr’s

Heeft u een zorgverzekering van Salland, dan krijgt u 10% korting op deze training. Ook als u geen aanvullende verzekering heeft. U betaalt voor de training dus geen €356,95 maar €321,26.

Bent u aanvullend verzekerd? Afhankelijk van uw aanvullende verzekering heeft u recht op extra vergoeding van stoppen met roken.

Meer informatie en inschrijven

Op de website van Allen Carr vindt u meer informatie over de training. Ook leest u er ervaringen van andere deelnemers die gestopt zijn met roken.

Inschrijven voor een training regelt u eenvoudig online. Op de website van Allen Carr staan de locaties en tijdstippen van de trainingen. U kiest zelf de locatie of dag die u het beste uitkomt. Inschrijven kan ook per e-mail. Stuur uw naam en contactgegevens per e-mail.

U kunt zich het gehele jaar inschrijven voor een training.