Kinderopvang bij calamiteiten

25% korting voor gezinnen uit Deventer

De Company helpt graag mee in het drukke leven van gezinnen. Kunt u door ziekte of mantelzorgtaken niet voor uw kinderen zorgen, zoals u zou willen? U kunt dan gebruik maken van kinderopvang bij calamiteiten bij De Company. Een unieke service die gezinnen helpt in ongeplande situaties. En als verzekerde van Salland kunt u hiervan met korting gebruikmaken.

Service voor gezinnen uit Deventer

De calamiteiten kinderopvang is alleen beschikbaar voor gezinnen uit Deventer. U hoeft geen bestaande klant van De Company te zijn. Wel moet u zich voor de service aanmelden. Dat kan via de website van De Company of telefonisch via (0570) 51 74 51.

Wanneer u zich aanmeldt voor calamiteiten kinderopvang bij De Company, dan kunt u mogelijk de volgende dag al terecht bij De Company.

Naast kinderdagopvang (0-4 jaar) biedt De Company ook buitenschoolse voor kinderen van de scholen in Colmschate en de Vijfhoek. De kinderopvang is van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur geopend. Op feestdagen is De Company gesloten.

Uw voordeel

Als Salland verzekerden krijgt u eenmalig 25% korting op de kosten van een dag kinderopvang bij calamiteiten.

Over De Company

Het kinderdagverblijf en de BSO’s van De Company zijn geregistreerd bij het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Werkende ouders hebben daarom recht op inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. Voor niet-werkende ouders geldt deze regeling niet.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met De Company. Bezoek de website van De Company of bel (0570) 51 74 51.