Landgoed Old Heino

Met korting overnachten bij bungalowpark Landgoed Old Heino

Trekt u er lekker een paar dagen op uit in het Sallandse? Overnacht dan als Salland verzekerde met maar liefst 25% korting op het verblijf bij Landgoed Old Heino. Vermeld bij het reserveren altijd uw polisnummer. Daarmee komt u in aanmerking voor de korting die geldt op de bungalowprijs.
 

 

Landgoed Old Heino is omringd door weilanden, prachtige landgoederen en authentieke dorpjes. Ideaal voor fietsers en wandelaars. Landgoed Old Heino ligt vlakbij een fietsknooppunten- routenetwerk. Vanaf uw bungalow staat u binnen een paar minuten in de natuur! U heeft de keuze uit talloze wandelroutes. Zo kunt u met uw mobiele telefoon mooie routes in Salland wandelen via Salland wandelweb. Salland wandelweb biedt maar liefst 200 kilometer wandelplezier!

 

En dat is nog niet alles. U krijgt op vertoon van uw zorgpas ook nog eens 10% korting op het diner en een kopje koffie in het op het landgoed gelegen Restaurant 't HoogeHuus. Het restaurant heeft een terras met uitzicht op de vijver. Deze korting geldt ook als u niet blijft overnachten.