Korting op aanschaf tens-apparaat

Wat is een tens-apparaat?

Een tens-apparaat of MAMA-tens biedt u de mogelijkheid om met meer zelfvertrouwen te bevallen. Zo houdt u een goede herinnering over aan een van de meest bijzondere gebeurtenissen in uw leven. Met de MAMA-tens kunt u op een veilige manier de pijn tijdens uw bevalling beheersen. U bepaalt zelf hoeveel pijnvermindering u op welk moment wilt toepassen.

Hoe werkt een tens-apparaat?

Een tens-apparaat geeft door middel van op het lichaam geplaatste elektroden kleine elektrische pulsen aan de zenuwen door. Bij de bevalling plakt u twee elektroden aan weerszijde van uw ruggenwervel. De MAMA-tens zendt pulsjes uit die zorgen voor het vrijgeven van endorfines (lichaamseigen pijnstiller). Daarnaast worden de zenuwen gestimuleerd om pijnprikkels die naar de hersenen worden gestuurd te blokkeren. MAMA-tens neemt de pijn dus niet volledig weg, maar zorgt ervoor dat u de pijn minder heftig ervaart.

 

De MAMA-tens is voorgeprogrammeerd met 3 verschillende programma’s die u in staat stellen uw pijn op een eenvoudige manier te beheersen. Om heftige weeën op te vangen is er een speciale boost-knop. De MAMA-tens is onschadelijk voor moeder en kind en kan zowel thuis als in het ziekenhuis worden gebruikt. Ook is het prima te gebruiken in combinatie met andere methoden van pijnverlichting. Het apparaatje is gebruiksvriendelijk: u kunt gaan lopen, liggen of zitten waar u wilt.

Huren of kopen

U kunt een tens-apparaat huren of kopen. De kosten voor het huren van een tens-aparaat worden vanuit de aanvullende verzekering TOP vergoed.

 

Wilt u het apparaatje liever kopen dan krijgt u als Salland verzekerde maar liefst 22% korting op de standaard verkoopprijs. U betaalt € 74,10 in plaats van € 95,- inclusief BTW en verzendkosten. U koopt uw tens-apparaat bij:

 

Van Lent Systems B.V.

Dommelstraat 34

5347 JL  OSS

0412 – 640690

www.vanlentsystems.nl