Eye Wish opticiens

Korting op brillen en lenzen

Eye Wish Opticiens is ervan overtuigd dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. De ervaren vakmensen nemen daarom niet alleen de tijd uw ogen te leren kennen, maar ook u.

 

U kiest uit de nieuwste collecties van topmerken zoals Ray-Ban, Michael Kors, Gucci en Carrera.  Heeft u vanuit uw aanvullende verzekering van Salland recht op vergoeding van brillen en lenzen? Bij Eye Wish Opticiens krijgt u een aanvullend klantvoordeel.

Uw voordeel bij Eye Wish Opticiens

Aanvullend voordeel op brillen,  zonnebrillen, lenzen en brilaccessoires:

 

Bril Uw korting En/of Productvoordeel En/of Dienstenvoordeel
Bril met enkelvoudige glazen. € 60,- korting bij aanschaf van een complete bril met ontspiegelde glazen
 
of Merkzonnebril t.w.v. € 139 op sterkte gratis bij aanschaf van een complete eerste bril (zonder korting) en Oogmeting door gediplomeerd opticien gratis
Bril met multifocale glazen. €120,- korting bij aanschaf van een complete bril met geharde en ontspiegelde glazen     en Oogmeting door gediplomeerd opticien gratis
Kinderbril. € 100,- korting bij aanschaf complete kinderbril met ontspiegelde glazen (t/m 12 jaar) .        
Brilaccessoires.     Gratis harde koker bij elke nieuwe bril. 15% korting op alle zonnebrillen, ook op sterkte.    
(Merk)zonnebril     15% korting op alle zonnebrillen, ook op sterkte.    


Aanvullend voordeel op lenzen en lenzenaccessoires:

 

Lenzen Uw korting En/of Productvoordeel En/of Dienstenvoordeel
Lenzen, dag. 10% korting.     en Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen, week. 10% korting.     en Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen, maand. 10% korting.       Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen besteld via EyeWish@home service 15% korting        
Lenzenaccessoires.     Gratis lenzenhouder bij aanschaf van uw halfjaarpakket.    

Voorwaarden aanvullend klantvoordeel Eye Wish Opticiens

Het aanvullend klantvoordeel geldt alleen:

  • als aanvulling op de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Er moet dus sprake zijn van recht op vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor brillen (glazen en monturen) en lenzen; en
  • als de verzekerde geen gebruik maakt van kortingsregelingen of andere acties van deze gecontracteerde opticien, tenzij de opticien anders met de verzekerde afspreekt; en
  • als de gecontracteerde opticien de rekening voor de vergoeding op grond van de aanvullende verzekering rechtstreeks bij Salland Zorgverzekeringen indient. De opticien verrekent de vergoeding en het Aanvullend klantvoordeel direct bij de kassa met de verzekerde.

Voor de korting op brillen geldt dat de aanbiedingen alléén geldig zijn bij aankoop van een complete bril.

De zonnebril op sterkte aanbieding bij aanschaf van een bril geldt voor een persoon. Voor glasopties zoals ontspiegeling en dunne glazen gelden vaste toeslagen.

 

Eye Wish Opticiens biedt verder:

 

  • 2 maanden omruilgarantie:  mocht u achteraf toch liever een andere bril willen of uw ogen kunnen maar niet wennen aan multifocale glazen dan hoort ruilen bij Eye Wish Opticiens gewoon bij de service.
  • Staat-U-Goed garantie: het montuur moet natuurlijk naadloos aansluiten bij uw levensstijl, uitstraling, de vorm van uw gezicht en uw kleurtype. Daarom heeft Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment  en nemen de opticiens alle tijd om u te adviseren. Als u toch spijt krijgt of niet tevreden bent met uw montuur, kunt u deze met de Staat-U-Goed garantie eenmalig binnen twee maanden gratis ruilen.
  • Goed-Zicht garantie: het kan gebeuren dat u achteraf niet kunt wennen aan uw nieuwe glazen. Met de Goed-Zicht garantie heeft u bij Eye Wish Opticiens de mogelijkheid om binnen 2 maanden uw glazen om te ruilen.

Contactgegevens

Kijk op www.eyewish.nl voor een vestiging bij u in de buurt.