Eye Wish opticiens

Korting op brillen en lenzen

Eye Wish Opticiens heeft oog voor de laatste trends en persoonlijk advies, vanuit de overtuiging dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. U kiest uit eigentijdse monturen en zonnebrillen van veel bekende topmerken zoals Gucci, Jimmy Choo, Carrera, Fendi, Persol en Ray-Ban.


Uw bril is een persoonlijk visitekaartje. Daarom wilt u een bril die goed bij u past. Daar zorgen we graag voor bij Eye Wish Opticiens. Met persoonlijk stijladvies van onze stylisten. Dat is advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend is. Kijk op www.eyewish.nl voor een stylist bij u in de buurt. 


Heeft u vanuit uw aanvullende verzekering van Salland recht op vergoeding van brillen en lenzen? Bij Eye Wish Opticiens krijgt u een aanvullend klantvoordeel.

Uw voordeel bij Eye Wish Opticiens

Aanvullend voordeel op brillen, zonnebrillen, lenzen en brilaccessoires:

 

Bril Uw korting En/of Productvoordeel En/of Dienstenvoordeel
Bril met enkelvoudige glazen. €60,- korting bij aanschaf van een complete bril of Merkzonnebril t.w.v. €139 op sterkte gratis bij aanschaf van een complete eerste bril* (zonder korting) en Oogmeting door gediplomeerd opticien gratis
Bril met multifocale glazen. €120,- korting bij aanschaf van een complete bril*     en Oogmeting door gediplomeerd opticien gratis
Kinderbril. Gratis kindermontuur t.w.v. maximaal       €100,- bij aanschaf complete kinderbril* (t/m 12 jaar).        
Brilaccessoires.     Gratis harde koker bij elke nieuwe bril. 15% korting op alle zonnebrillen, ook op sterkte.    
(Merk)zonnebril     15% korting op alle zonnebrillen, ook op sterkte.    

 

* Onder complete bril wordt verstaan: brillen met dunne glazen voorzien van een UltraClean coating.

Aanvullend voordeel op lenzen en lenzenaccessoires:

 

Lenzen Uw korting En/of Productvoordeel En/of Dienstenvoordeel
Lenzen, dag. 5% korting.     en Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen, week. 5% korting.     en Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen, maand. 5% korting.       Gratis controles bij alle contactlenspakketten.
Lenzen besteld via EyeWish@home service 15% korting       Tevens is de eerste maand gratis indien u uw contactlezen thuis laat bezorgen.
Lenzenaccessoires.     Gratis lenzenhouder bij aanschaf van uw halfjaarpakket.    

Voorwaarden aanvullend klantvoordeel Eye Wish Opticiens

Het aanvullend klantvoordeel geldt alleen:

  • als de verzekerde geen gebruik maakt van kortingsregelingen of andere acties van deze gecontracteerde opticien, tenzij de opticien anders met de verzekerde afspreekt; en
  • als de gecontracteerde opticien de rekening voor de vergoeding op grond van de aanvullende verzekering rechtstreeks bij Salland Zorgverzekeringen indient. De opticien verrekent de vergoeding en het Aanvullend klantvoordeel direct bij de kassa met de verzekerde.

Voor de korting op brillen geldt dat de aanbiedingen alléén geldig zijn bij aankoop van een complete bril.

De zonnebril op sterkte aanbieding bij aanschaf van een bril geldt voor een persoon. Voor glasopties zoals ontspiegeling en dunne glazen gelden vaste toeslagen.

 

Eye Wish Opticiens biedt verder:

 

  • 2 maanden omruilgarantie:  mocht u achteraf toch liever een andere bril willen of uw ogen kunnen maar niet wennen aan multifocale glazen dan hoort ruilen bij Eye Wish Opticiens gewoon bij de service.
  • Staat-U-Goed garantie: het montuur moet natuurlijk naadloos aansluiten bij uw levensstijl, uitstraling, de vorm van uw gezicht en uw kleurtype. Daarom heeft Eye Wish Opticiens een gevarieerd assortiment  en nemen de opticiens alle tijd om u te adviseren. Als u toch spijt krijgt of niet tevreden bent met uw montuur, kunt u deze met de Staat-U-Goed garantie eenmalig binnen twee maanden gratis ruilen.
  • Goed-Zicht garantie: het kan gebeuren dat u achteraf niet kunt wennen aan uw nieuwe glazen. Met de Goed-Zicht garantie heeft u bij Eye Wish Opticiens de mogelijkheid om binnen 2 maanden uw glazen om te ruilen.

Contactgegevens

Kijk op www.eyewish.nl voor een vestiging bij u in de buurt.