Open dag ziekenhuis

Op zaterdag 21 maart 2015 bent u tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de Open Dag van de Zorg van het Deventer Ziekenhuis.
 

Tijdens deze dag is, naast de vele rondleidingen en demonstraties, Salland Zorgverzekeringen ook aanwezig om samen met het Deventer Ziekenhuis u te kunnen vertellen wat er op een ziekenhuisnota staat en hoe het werkt met vergoedingen.

Rondleidingen

Naast een kijkje achter de schermen bij de Maag-, Darm en Leverziekten, Geriatrie, Radiologie en Kaakchirurgie zijn er rondleidingen naar o.a. het kloppend hart van onze techniek, de operatiekamer, intensive care en het laboratorium. Overal in het ziekenhuis zijn demonstraties te zien van o.a. het reanimatieteam en de Spoedeisende Hulp. Aan de allerkleinste inwoners van deze regio is ook gedacht. Zij kunnen in het  Kinderziekenhuis een speurtocht doen of hun zieke knuffel door de dokter laten genezen.

Wat is er nog meer te zien

Loop langs bij Oogheelkunde, zie hoe een PET-scan en hartfunctieonderzoek werken, of laat uw BMI en cholesterol meten. Het kan allemaal op de Open Dag. Wie sport, komt aan zijn trekken op de Sportpoli. Dermatologie en Mediskincare vertellen hoe spataderen, moedervlekken en kleine rimpeltjes worden verholpen met laser.​​ En op KNO is een demonstratie te zien van een neusbijholte operatie. In het Auditorium is een lezing over ‘’hoe verder na een hartinfarct’’.

 

Voor deelname aan een lezing of voor een volledig programma kijk op www.dz.nl/opendag.