Heerlijke jubileumeditie IJsselloop

Met een recordaantal deelnemers aan de finish, prachtig weer en een nieuw parcours beleefde de IJsselloop organisatie gisteren een geweldige dag. Deventer en omstreken liep massaal uit voor de Salland Zorgverzekeringen IJsselloop.

Gewijzigd parcours

In de vorige edities liepen de deelnemers vanaf de start via de spoorbrug de IJssel over. Dit jaar vertrokken de deelnemers eerst via de Wilhelminabrug over de IJssel , om later via de spoorbrug weer terug te keren. Voor het eerst liepen deelnemers ook over het wegdek van de Wilhelminabrug, waardoor de druk van de deelnemers op het parcours afnam. De IJssellopers kwamen dit jaar op de Welle over de streep. “Geweldig om zo te finishen langs de IJssel. Dat maakt het echt de IJsselloop” jubelde een tevreden deelnemer. Met een volle Brink, Welle en Boreel bruiste de stad. Een geweldige opsteker voor de organisatie die daarmee een heerlijke jubileumeditie beleefde.
 

Salland Zorgverzekeringen heeft als hoofdsponsor zelf meegedaan met zeven teams. “Vanzelfsprekend deden we mee, we vinden het erg belangrijk om mensen in beweging te krijgen.”

Digitale herinnering

Nog tot en met 29 april kunnen deelnemers  hun prestatie vastleggen in een digitale herinnering, de Run-O-Graphic. Hun tijd wordt dan afgezet tegen de tijden van andere deelnemers en een aantal speciale dieren.

Als trotse hoofdsponsor feliciteren wij de organisatie met hun mooie prestatie. We kunnen niet wachten op de volgende editie!