Salland Hoofdsponsor Lochemse Sportverkiezing

Dit jaar zijn wij voor het eerst hoofdsponsor van de Sportverkiezing Lochem. Samen met andere waardevolle sponsoren zorgen we ervoor dat verkiezing ook dit jaar een mooi evenement wordt.

 

Daar is niet alleen de Werkgroep van de Sportverkiezingen Lochem, onder supervisie van de Sportraad Lochem tevreden over, maar wijzelf ook.  ‘Het evenement past gewoon heel goed bij ons. Diverse sportclubs uit de gemeente Lochem worden op vrijdagavond 6 maart in het zonnetje gezet. Deze sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging. En dat is nu precies onze missie’, aldus de enthousiaste reactie van Jos Peeters,directeur Commercie en Zorginkoop van Salland Zorgverzekeringen. De organisatie van Sportverkiezing Lochem ziet ook nog een andere link.

 

Corrie de Zwaan, voorzitter Sportraad Lochem, ‘We hebben met Salland Zorgverzekeringen een hoofdsponsor aangetrokken die  een visie heeft op de gezondheid en het bewegen van onze inwoners uit de Gemeente Lochem. Daarnaast kan deze hoofdsponsor veel meer betekenen voor de sportverenigingen in onze gemeente. Neem de Salland Clubactie van Salland Zorgverzekeringen, waarmee sportclubs grote bedragen scoren voor in de clubkas. Ook de sportclubs in de gemeente Lochem kunnen daar van profiteren. Het afgelopen jaar ontvingen de deelnemende sportclubs in de regio met deze actie een sponsorbedrag van in totaal bijna € 50.000,-.

 

Over de Sportverkiezing Lochem

De Sportraad Lochem organiseert sinds 2012 de sportverkiezingen voor SportTalent, JeugdSportploeg, SportVrouw, SportMan en de Sportploeg van het jaar. Van de sportverkiezingen gaat een enorme sportstimulerende werking uit, met name voor de breedtesport in de gemeente Lochem. Elk jaar weer probeert men vele sporters in beeld te brengen die mogelijk in aanmerking komen voor een sportprijs. Ook weet zij elk jaar weer prominente sporters aan te trekken voor het bekendmaken van de prijzen in elke categorie. Dit jaar vindt de verkiezing plaats op vrijdagavond 6 maart aanvang om 20.00 uur bij Stegeman te Laren (gld).