Salland Zorgverzekeringen opnieuw hoofdsponsor Sallandse Wandelvierdaagse

Op woensdag 6 juli 2016 tekende de organisatie van de stichting Sallandse Wandelvierdaagse een nieuw contract met Salland Zorgverzekeringen. Daarmee is Salland ook de komende drie jaar hoofdsponsor van de Sallandse Wandelvierdaagse.

“De organisatie van een groot evenement zoals de Sallandse Wandelvierdaagse, is afhankelijk van sponsoren”, zegt Chris de Bont, voorzitter van de Sallandse Wandelvierdaagse. ”Wij zijn dan ook blij dat wij de komende drie jaar verzekerd zijn van het hoofdsponsorschap van Salland. ”Het wandelevenement groeit nog jaarlijks en trekt inmiddels 3500 mensen van binnen en buiten de regio.

Wandelen stimuleert saamhorigheid

Al eerder toonde onderzoek aan dat wandelen een positieve invloed heeft op de gezondheid van mensen. Voor Salland Zorgverzekeringen is dat een belangrijke reden om de Sallandse Wandelvierdaagse te steunen. “Eén van onze ambities is om, naast het bieden van een kwalitatief goede zorgverzekering, mensen te ondersteunen bij gezond gedrag”, zo vertelt Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop.

 

Enkele weken geleden bleek bovendien uit onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen naar de Nijmeegse Vierdaagse dat, naast bevordering van de gezondheid, de Vierdaagse ook bijdraagt aan saamhorigheid en een positief sentiment. Jos Peeters: “Deze saamhorigheid en verbinding zie je ook terug bij de Sallandse Wandelvierdaagse. Nog een reden waarom wij als regionale zorgverzekeraar ook de komende drie jaar de Sallandse Wandelvierdaagse blijven steunen!”

 

De Sallandse Wandelvierdaagse vindt plaats van 18-21 oktober 2016. Inschrijven kan via de website van de Sallandse Wandelvierdaagse.