Neem contact met ons op

 

Wij komen graag met u in contact over al uw vragen of opmerkingen over Salland of onze zorgverzekering. Hieronder staan alle mogelijkheden om ons te bereiken.

Online regelen

Wij maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom kunt u bij ons veel zaken snel en eenvoudig online regelen.
 

Persoonlijke afspraak maken

Wilt u langskomen op ons kantoor, maar wilt u niet wachten tot er een medewerker vrij is? Maak dan van tevoren een afspraak. Dan zit er iemand voor u klaar die u direct kan helpen. Een afspraak maken doet u heel gemakkelijk online.
 

Bellen

Ook telefonisch staan wij graag voor u klaarOok telefonisch staan wij graag voor u klaar. U kunt bellen met onze klantenservice via (0570) 68 74 84. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.


Telefonische zorgvragen
Wilt u informatie of heeft u vragen over zorg en zorgverleners? Dan kunt u bellen met onze Zorgadvieslijn via (0570) 68 74 70.

 

Wij willen de kwaliteit van onze klantenservice continu verbeteren. Daarom worden telefoongesprekken in verband met (interne) trainingsdoeleinden opgenomen.

 

Adresgegevens

Wilt u bij ons langskomen voor een gesprek? Dat kan! Ons kantoor staat op onderstaand adres. Wij zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Voorkom onnodig wachten en maak online een afspraak, u kunt ook bellen voor het maken van een afspraak met nummer (0570) 68 70 00.

 

Munsterstraat 7

7418 EV Deventer
Routebeschrijving en kaart

Post kunt u sturen naar:
Salland Zorgverzekeringen
Postbus 166
7400 AD Deventer

 

E-mailen

Voor vragen kunt u ook ons online contactformulier gebruikenVoor vragen, opmerkingen of tips kunt u ons online contactformulier gebruiken. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen naar info@salland.nl.

 

STUUR EEN E-MAIL

 

 

Spreekuren bij u in de buurt

Woont u in de regio Salland en heeft u vragen over uw zorgverzekering? Dan kunt u ook één van onze spreekuren in de regio bezoeken. Bekijk de pagina spreekuurlocaties voor de actuele locaties en openingstijden.

Hulp in het buitenland

Als u spoedeisende zorg nodig heeft in het buitenland, kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met onze alarmcentrale. Hiermee voorkomt u verrassingen achteraf. Onze alarmcentrale is 24 uur per dag bereikbaar.

Telefoon: +31 (0)570 68 73 33
Fax: +31 (0)570 68 74 45
E-mail: alarmcentrale@salland.nl

 

Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden we een aantal vragen die vaak gesteld worden. Misschien wordt uw vraag hiermee ook al beantwoord. Is dat niet het geval? Dan staan er nog meer vragen en antwoorden op de pagina veelgestelde vragen.

1. Waar vind ik een declaratieformulier?
2. Welke tandartskosten krijg ik vergoed?
3. Wanneer betalen mijn kinderen premie?
4. Bij welke alternatieve behandelaars kan ik terecht?

Servicepagina’s

Op onze servicepagina’s hebben wij voor u handige informatie verzameld over onze zorgverzekering en reisverzekering. Ook vindt u daar tips en verschillende voordelen die u krijgt bij onze partners.