• Home
  • Salland in de regio


SALLAND IN DE REGIO


Salland wacht niet af hoe het met u en de zorg in de regio gaat. Zien we een probleem? Dan komen we in actie! Dit doen we door het opzetten en ondersteunen van regionale initiatieven. Zorgen voor elkaar is ‘Zorg op z’n Sallands’. Doet u mee?

 

 

ZorgGids Bianca helpt u naar passende zorg

Wij bieden u als verzekerde graag wat extra ondersteuning in uw zoektocht naar de juiste zorg. Daarom kunt u Salland ZorgGids Bianca Beije om hulp vragen. Bianca maakt gebruik van een groot regionaal netwerk en heeft veel kennis van regels, wetten, vergoedingen en instanties. Zo komt u uit bij zorg die écht bij u past.

 

 

 

Huisarts ondersteund voor meer tijd per patiënt

Huisartsen in onze regio zouden graag meer tijd voor hun patiënt nemen. Dit bleek uit onze gesprekken met de Huisartsencoöperatie Deventer en Omstreken. Zo ontstond de pilot 'Meer tijd voor de patiënt'.

Sociale Benadering Dementie

Mensen met dementie ophalen voor een knipbeurt bij de kapper. Eén van de initiatieven die bijdraagt aan de kwaliteit van leven. Salland doet mee aan deze ‘Social Trials’ vanuit het project ‘Sociale Benadering Dementie’. 

 

Het Regionaal TransferPunt

Het Regionaal TransferPunt (RTP) begeleidt patiënten met een spoedeisende vraag naar passende zorg. Zij regelen in overleg met de huisarts een snelle en juiste plaatsing bij een zorginstelling. Geen onnodige opnames of verhuizingen achteraf.

afbeelding
afbeelding

Wist u dat....

...u uw zorgvraag kunt neerleggen bij regionale ZorgGids Bianca?

...wij nauw samenwerken met Deventer Ziekenhuis?

...wij een collectiviteitskorting bieden bij een laag inkomen?