‘Wandelroutes om te wandelen in Salland’

 

Het landelijke gebied tussen Vecht, IJssel, Regge en Schipbeek kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan natuur en landschap. Een uitgelezen terrein voor wandelaars.

 

De wandelgids ‘Wandelen in het hart van Salland’ bevat 16 rondwandelingen. Ze variëren van acht tot vijfentwintig kilometer en zijn daardoor niet alleen geschikt voor de doorgewinterde wandelaar maar  ook voor mensen die niet zoveel kilometers in de benen hebben.

 

Bij de samenstelling van de routes is uitgegaan van het ‘Wandelnetwerk Salland’: een uitgebreid netwerk van wandelpaden die met gekleurde pijlen zijn aangegeven. Onderweg bent u niet alleen verzekerd van prachtige wandelingen maar ook van adressen om te eten, drinken of zelfs te overnachten. Want, laat dat duidelijk zijn: Salland geeft zijn geheimen niet in één dag prijs.

 

Als Salland verzekerde krijgt u de wandelgids ‘Wandelen in het hart van Salland’ thuisgestuurd zonder verzendkosten te hoeven betalen. Vermeld bij het invullen van het bestelformulier onze kortingscode: Salland2013.