Wandelroutes van wandelweb

In uw vrije tijd wandelen en genieten van de mooie omgeving van Salland? Wie wil dat nu niet! Met het Salland wandelweb vindt u gemakkelijk de mooiste plekjes van Salland.

 

Bovendien kunt u met uw mobiele telefoon de mooie wandelroutes volgen. Salland wandelweb biedt u maar liefst 200 kilometer wandelplezier! Heeft u geen mobiele telefoon met internet? Geen probleem! U kunt de wandelroutes ook van te voren uitprinten. Naast schitterende natuur vindt u langs de route bijzondere plaatsen, cafés, restaurants, bed & breakfasts, hotels en landwinkels. Geniet van een lekker kopje koffie met gebak bij een van de lokale ondernemers of snuffel tijdens uw tocht rond in een landwinkel.

Uitgelichte wandelroutes

Wij laten u graag kennismaken met het mooie Salland. Daarom vindt u hieronder regelmatig één van de wandelroutes van Salland Wandelweb.

Stempelposten

Elke wandelroute doet een aantal stempelposten aan. Met het Salland wandelweb kunt u met één druk op de knop een digitale stempel zetten. Heeft u een geprinte stempelkaart, dan kunt u deze laten afstempelen bij de stempelposten. Heeft u uw kaart vol? Dan maakt u kans op een prijs van een van de deelnemende ondernemers.

 

Salland Wandelweb is onderdeel van Salland Wandelland en wordt ondersteund door Salland Marketing, Sallandse Wandelvierdaagse, Recreatiegemeenschap Salland en Sallandse gemeenten.

Altijd met korting overnachten bij Landgoed Old Heino

Gaat u wandelen in Salland? Dan kunt u als verzekerde van Salland met korting overnachten bij bungalowpark Landgoed Old Heino. Zo kunt u fijn een paar dagen genieten de prachtige wandelroutes die Salland te bieden heeft.